in , , ,

Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?

vn id vaccin betaalkaart 02

‘Geen verplichting' wordt in het Westen stiekem tòch een verplichting: Groot Brittannië en Canada hebben maatregelen aangekondigd tegen alle mensen die zich niet tegen Covid-19 laten vaccineren.

De Canadese staat Ontario denkt aan een reisverbod en/of een gebod om altijd mondkapjes te dragen. De speciale Britse minister voor Covid-vaccinaties, Nadhim Zahawi, zei te verwachten dat cafés, restaurants, bioscopen en stadions van alle bezoekers een bewijs van gaan eisen.

De ‘track&trace' app zal hiervoor waarschijnlijk worden uitgebreid tot digitale -ID, en overal verplicht worden gesteld.

De CMO (Chief Medical Officer) van de Canadese staat Ontario werd gevraagd of hij een vaccinatieplicht zou aanbevelen. Dr. David Williams erkende weliswaar dat ‘wij iemand niet kunnen dwingen een vaccin te nemen', maar legde daarna uit dat de vrijheid van beweging van weigeraars straks zwaar zal worden beperkt.

Zo zullen zij bepaalde gebouwen, locaties, bedrijven, winkels en evenementen niet meer mogen betreden, of alleen met verplicht mondkapje. (1)

Britse minister bevestigt dat leven zonder vaccinatie ‘virtueel onmogelijk' wordt

De speciale voor Covid-19 vaccins aangestelde Britse minister Nadhim Zahawi zei tijdens een radio interview dat ‘restaurants, bars, bioscopen en andere ontmoetingsplekken, voetbalstadions, waarschijnlijk dat systeem gebruiken.'

Daarmee doelde hij op het digitale immuniteitspaspoort dat gekoppeld wordt aan de (straks verplichte) app.

Op de vraag of het daardoor ‘virtueel onmogelijk wordt om ook maar iets te doen zonder het vaccin,' antwoordde hij: ‘Mensen zullen een besluit moeten nemen.' (2) Met andere woorden: JA.

Overigens lijdt het Britse volk onder een almaar harder en absurder optredende overheid. De Covid regels stellen dat je een ‘substantiële maaltijd' moet eten als je in een restaurant een glas alcohol besteld.

Dat leidde ertoe dat pubs ‘scotch' eieren gingen serveren (hardgekookte eieren met saus en broodkruimels). De accepteert dit echter niet, en gooit mensen uit een pub als ze daar zo'n eitje eten (3).

Britse agenten mogen ook iedereen staande houden en vragen waar ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rechter 1559908088

Uitspraak rechter legt bom onder mondkapjesplicht!

52e9d3474f5ba414f1dc8460962a3f7f1d37d8f8525771497d297cd1944b 640 corona vaccin

VK verleent Pfizer wettelijke bescherming tegen rechtszaken omtrent coronavaccins