Angela Merkel en Macron: natie-staten moeten “de soevereiniteit opgeven” aan de nieuwe wereldorde

geralt / Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. EU=UN=globalisme=N**ISME=fascisme=satanisme schreef:

  Krankzinnig natuurlijk dat figuren als Merkel en Macron vinden dat burgers daarover niet zouden hoeven stemmen en nu pas openlijk uit komen dat souvereine staten niet kunnen bestaan in de EU. Je kunt je afvragen hoe het mogelijk is dat deze figuren ooit op deze plaats terecht zijn gekomen.

  Hoe is het mogelijk dat deze EU al sinds 1993 bezig is zonder ooit openheid te hebben betracht deze EU organisatie in het verborgene steeds verder te hebben uitgewerkt.
  Hoe is het mogelijk dat over de jaren verregaande besluiten zijn genomen zonder dat ooit naar de burgers is geluisterd ….
  Hoe is het mogelijk dat referenda oa in NL zonder enige discussie ter zijde werden geschoven.
  Wij weten dat de EU is opgezet door banken en grote bedrijven die geen enkele binding met burgers hebben anders dan dat zij op de burgers parasiteren en ze als slaven gebruiken.
  Wij weten via UN Agenda 21 wat de plannen zijn met de burgers en die plannen zijn meer dan stuitend.

  Maar nu zijn de burgers massaal aan het wakker worden en zij zullen de mensen in Brussel heel duidelijk maken dat dit absoluut niet is wat zij willen en iets dat zij nooit maar dan ook nooit zullen accepteren.
  De manier waarop de EU op dit moment heimelijk met medewerking van hun eigen regeringen !!!!!! zijn verraden is werkelijk stuitend. Dit is niets minder dan hoogverraad door regeringen van Duitsland, Nederland, Belgie, Frankrijk, Spanje etc. Deze regeringen hebben heel wat uit te leggen aan hun burgers. En het kan niet anders dat er heel veel koppen moeten rollen … en dat laatste letterlijk !!!

  Wordt wakker mensen …. het is net als bij Croma: JE MOET ER EVEN BIJ BLIJVEN !!!!!

 2. No NWO No EU schreef:

  Het verhaal gaat dat Merkel een dochter is van Hitler …. Zoek maar uit op internet.
  Zij was het die even besliste dat Duitsland haar kerncentrales zou sluiten en overging op windmolens en zonne energie. Iets wat een volkomen ramp is. En zij wist op dat moment al dat Fukushima een terreuractie was door de Rothschilds uitgevoerd door de Mossad.
  Zij was het die eigenhandig besliste dat zij wel 1.5 miljoen zogenaamde vluchtelingen wilde opnemen in Duitsland. Dondersgoed wetende dat dat Duitlsland in zeer grote problemen zou brengen … Zowel financieel als cultureel.
  ZIj heeft haar missie volbracht. Nu is het het van het grootste belang dat Duitsland even met haar afrekent voor ze net als haar vader naar Argentinie vertrekt ….

  Het was Bush Sr die als eerste in 1995 openlijk in de senaat sprak over het vormen van een wereldregering. En het is Trump die te vuur en te zwaard de Nieuwe Wereld Orde bevecht omdat dat de mensen enorm veel schade brengt en niets anders belooft dan een politiestaat en slavernij zoals beschreven door George Orwell in zijn boek 1984.
  Het is de hoogste tijd dat burgers weten over die plannen van de Nieuwe Wereld Orde (dus N**I Duitsland II) onder een fascistische regering.

  Denk niet dat NL anders is, want dat is het niet. Rutte=Merkel=Macron=May=Nieuwe Wereld Orde
  Wordt wakker – waordt actief !

 3. cornelis1950 schreef:

  misschien iets voor onze praatprogramma’s bij de nederlandse omroepen ?

 4. Piet schreef:

  Zoals bijvoorbeeld dat de burger

  VOORAL op HETZELFDE bestuur moet stemmen.

  Pas dan veranderd er wat
  WAT ? weet ik ook niet

 5. Piet schreef:

  De media zijn gekocht door de partijen achter de schermen. Die gaan zeker zo’n onderwerp niet bespreken …. Ze zijn al niet open over de poltiek achter de EU. DUs verwacht daar helemaal niets van …

Heb jij er iets over te zeggen?