in , , ,

Angela Merkel en Macron: natie-staten moeten “de soevereiniteit opgeven” aan de nieuwe wereldorde

geralt / Pixabay

Natiestaten moeten vandaag bereid zijn hun soevereiniteit op te geven“, aldus de Duitse bondskanselier Angela Merkel, die in Berlijn aan een publiek vertelde dat soevereine natiestaten niet naar de wil van hun burgers moeten luisteren als het gaat om kwesties als immigratie, grenzen, of zelfs soevereiniteit.

Nee, dit zei Adolf decennia geleden niet, dit is wat de Duitse bondskanselier Angela Merkel vertelde tijdens een evenement van de Konrad Adenauer-stichting in Berlijn. Merkel heeft aangekondigd dat ze in 2021 niet opnieuw zal worden verkozen en het is duidelijk dat ze probeert de globalistische agenda door te duwen voordat ze ophoudt.

Op een ordentelijke manier natuurlijk” grapte Merkel, proberend om de stemming te verlichten. Maar Merkel heeft altijd al een neusje voor komedie gehad en ze begon al snel met een duistere speech die de eigen partijen veroordeelde die vonden dat Duitsland naar de wil van zijn burgers had moeten luisteren en weigerden het controversiële -migratiepact te ondertekenen:

Er waren [politici] die geloofden dat ze konden beslissen wanneer deze overeenkomsten niet meer geldig zijn omdat ze het volk vertegenwoordigen

[Maar] de mensen zijn individuen die in een land wonen, ze zijn geen groep die zichzelf als het [Duitse] volk definiëren “, benadrukte ze.

Merkel heeft eerder critici van het UN Global Compact voor veilige en ordelijke migratie van niet patriottisch te zijn beschuldigd, zeggende: “Dat is geen patriottisme, want patriottisme is wanneer je anderen opneemt in Duitse belangen en win-win situaties accepteert“.

Haar woorden weerspiegelen de recente opmerkingen van de zeer impopulaire Franse president Emmanuel Macron die in een toespraak op de herdenkingsdag stelde dat ‘patriottisme precies het tegenovergestelde is van nationalisme [omdat] nationalisme verraad is'.

De woorden van de Franse president waren zeer impopulair bij de Franse bevolking en zijn goedkeuringsclassificatie nam na de opmerkingen nog verder af.

Macron, wiens gebrek aan leiderschap niet in staat blijkt om te gaan met groeiende protesten in Frankrijk, vertelde de Bondsdag dat Frankrijk en Duitsland centraal zouden moeten staan in de opkomende Nieuwe Wereld Orde.

Het Frans-Duitse stel heeft de plicht om de wereld niet in chaos te laten glippen en op weg naar vrede te begeleiden” .

Europa moet sterker zijn … en meer soevereiniteit winnen , ging hij verder. Net als Merkel, dat -lidstaten de nationale soevereiniteit aan Brussel moeten overlaten, over “buitenlandse zaken, migratie en ontwikkeling ” en “een steeds groter deel van onze budgetten en zelfs fiscale middelen”.

Lees verder bij de bron: Zero Hedge


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Oud We Are Here kraker Khalid Jone die alles gratis toegestopt kreeg: ‘Het was een zwaar jaar en moeilijke tijd!’

Heb jij al eens gehoord van de V.N. Agenda 2030, de oude Agenda 21 en de 17 globale einddoelen?