in , , ,

Angela Merkel en Macron: natie-staten moeten “de soevereiniteit opgeven” aan de nieuwe wereldorde

geralt / Pixabay

Natiestaten moeten vandaag bereid zijn hun op te geven“, aldus de Duitse bondskanselier Angela Merkel, die in Berlijn aan een publiek vertelde dat soevereine natiestaten niet naar de wil van hun burgers moeten luisteren als het gaat om kwesties als immigratie, grenzen, of zelfs soevereiniteit.

Nee, dit zei Adolf Hitler decennia geleden niet, dit is wat de Duitse bondskanselier Angela Merkel vertelde tijdens een evenement van de Konrad Adenauer-stichting in Berlijn. Merkel heeft aangekondigd dat ze in 2021 niet opnieuw zal worden verkozen en het is duidelijk dat ze probeert de globalistische agenda door te duwen voordat ze ophoudt.

Op een ordentelijke manier natuurlijk” grapte Merkel, proberend om de stemming te verlichten. Maar Merkel heeft altijd al een neusje voor komedie gehad en ze begon al snel met een duistere speech die de eigen partijen veroordeelde die vonden dat Duitsland naar de wil van zijn burgers had moeten luisteren en weigerden het controversiële te ondertekenen:

Er waren [politici] die geloofden dat ze konden beslissen wanneer deze overeenkomsten niet meer geldig zijn omdat ze het volk vertegenwoordigen

[Maar] de mensen zijn individuen die in een land wonen, ze zijn geen groep die zichzelf als het [Duitse] volk definiëren “, benadrukte ze.

Merkel heeft eerder critici van het UN Global Compact voor veilige en ordelijke migratie van niet patriottisch te zijn beschuldigd, zeggende: “Dat is geen patriottisme, want patriottisme is wanneer je anderen opneemt in Duitse belangen en win-win situaties accepteert“.

Haar woorden weerspiegelen de recente opmerkingen van de zeer impopulaire Franse president Emmanuel Macron die in een toespraak op de herdenkingsdag stelde dat ‘patriottisme precies het tegenovergestelde is van nationalisme [omdat] nationalisme verraad is’.

De woorden van de Franse president waren zeer impopulair bij de Franse bevolking en zijn goedkeuringsclassificatie nam na de opmerkingen nog verder af.

Macron, wiens gebrek aan leiderschap niet in staat blijkt om te gaan met groeiende protesten in Frankrijk, vertelde de Bondsdag dat Frankrijk en Duitsland centraal zouden moeten staan in de opkomende Nieuwe Wereld Orde.

Het Frans-Duitse stel heeft de plicht om de wereld niet in chaos te laten glippen en op weg naar vrede te begeleiden” .

moet sterker zijn … en meer soevereiniteit winnen , ging hij verder. Net als Merkel, dat -lidstaten de nationale soevereiniteit aan Brussel moeten overlaten, over “buitenlandse zaken, migratie en ontwikkeling ” en “een steeds groter deel van onze budgetten en zelfs fiscale middelen”.

Lees verder bij de bron: Zero Hedge


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU=UN=globalisme=NAZISME=fascisme=satanisme
2 jaren geleden

Krankzinnig natuurlijk dat figuren als Merkel en Macron vinden dat burgers daarover niet zouden hoeven stemmen en nu pas openlijk uit komen dat souvereine staten niet kunnen bestaan in de EU. Je kunt je afvragen hoe het mogelijk is dat deze figuren ooit op deze plaats terecht zijn gekomen.

Hoe is het mogelijk dat deze EU al sinds 1993 bezig is zonder ooit openheid te hebben betracht deze EU organisatie in het verborgene steeds verder te hebben uitgewerkt.
Hoe is het mogelijk dat over de jaren verregaande besluiten zijn genomen zonder dat ooit naar de burgers is geluisterd ….
Hoe is het mogelijk dat referenda oa in NL zonder enige discussie ter zijde werden geschoven.
Wij weten dat de EU is opgezet door banken en grote bedrijven die geen enkele binding met burgers hebben anders dan dat zij op de burgers parasiteren en ze als slaven gebruiken.
Wij weten via UN Agenda 21 wat de plannen zijn met de burgers en die plannen zijn meer dan stuitend.

Maar nu zijn de burgers massaal aan het wakker worden en zij zullen de mensen in Brussel heel duidelijk maken dat dit absoluut niet is wat zij willen en iets dat zij nooit maar dan ook nooit zullen accepteren.
De manier waarop de EU op dit moment heimelijk met medewerking van hun eigen regeringen !!!!!! zijn verraden is werkelijk stuitend. Dit is niets minder dan hoogverraad door regeringen van Duitsland, Nederland, Belgie, Frankrijk, Spanje etc. Deze regeringen hebben heel wat uit te leggen aan hun burgers. En het kan niet anders dat er heel veel koppen moeten rollen … en dat laatste letterlijk !!!

Wordt wakker mensen …. het is net als bij Croma: JE MOET ER EVEN BIJ BLIJVEN !!!!!

No NWO No EU
2 jaren geleden

Het verhaal gaat dat Merkel een dochter is van Hitler …. Zoek maar uit op internet.
Zij was het die even besliste dat Duitsland haar kerncentrales zou sluiten en overging op windmolens en zonne energie. Iets wat een volkomen ramp is. En zij wist op dat moment al dat Fukushima een terreuractie was door de Rothschilds uitgevoerd door de Mossad.
Zij was het die eigenhandig besliste dat zij wel 1.5 miljoen zogenaamde vluchtelingen wilde opnemen in Duitsland. Dondersgoed wetende dat dat Duitlsland in zeer grote problemen zou brengen … Zowel financieel als cultureel.
ZIj heeft haar missie volbracht. Nu is het het van het grootste belang dat Duitsland even met haar afrekent voor ze net als haar vader naar Argentinie vertrekt ….

Het was Bush Sr die als eerste in 1995 openlijk in de senaat sprak over het vormen van een wereldregering. En het is Trump die te vuur en te zwaard de Nieuwe Wereld Orde bevecht omdat dat de mensen enorm veel schade brengt en niets anders belooft dan een politiestaat en slavernij zoals beschreven door George Orwell in zijn boek 1984.
Het is de hoogste tijd dat burgers weten over die plannen van de Nieuwe Wereld Orde (dus NAZI Duitsland II) onder een fascistische regering.

Denk niet dat NL anders is, want dat is het niet. Rutte=Merkel=Macron=May=Nieuwe Wereld Orde
Wordt wakker – waordt actief !

cornelis1950
2 jaren geleden

misschien iets voor onze praatprogramma’s bij de nederlandse omroepen ?

Piet
2 jaren geleden

Zoals bijvoorbeeld dat de burger

VOORAL op HETZELFDE bestuur moet stemmen.

Pas dan veranderd er wat
WAT ? weet ik ook niet

Piet
2 jaren geleden

De media zijn gekocht door de partijen achter de schermen. Die gaan zeker zo’n onderwerp niet bespreken …. Ze zijn al niet open over de poltiek achter de EU. DUs verwacht daar helemaal niets van …

J. Onno Dekker
Antwoord aan  Piet
1 maand geleden

Ik voorzie grote revoluties en uiteindelijk de ondergang van de dictators uit de Bilderberg.
Zal een zeer geweldadige strijd worden.

Oud We Are Here kraker Khalid Jone die alles gratis toegestopt kreeg: ‘Het was een zwaar jaar en moeilijke tijd!’

Heb jij al eens gehoord van de V.N. Agenda 2030, de oude Agenda 21 en de 17 globale einddoelen?