Heel Nederland houdt van Zwarte Piet en laat zich niet klein maken door een paar zeurpieten

Dit vind je misschien ook leuk...

Reageer mee...

2 reacties op “Heel Nederland houdt van Zwarte Piet en laat zich niet klein maken door een paar zeurpieten”

  1. Beste redactie,

    Laatst werd gevraagd te melden wat we van de nieuwe website vinden. De website vind ik er prachtig uitzien en ik lees veel van de berichten. Als ik dan een nieuw bericht lees, staat er ook midden in de tekst het stukje ‘Misschien ook leuk om te lezen’. Voor mij is het voldoende om dat stukje met verwijzingen uitsluitend onderaan te plaatsen, want ik wil eerst het bericht lezen en niet na een paar regels al naar wat anders gaan.

    Met vriendelijke groet,

    Wim van der Well

Discuseer je mee?

Close
%d bloggers liken dit: