in ,

Het coronavirus bestaat niet en covid-19 is de griep

Virus Earth Corona World  - PixxlTeufel / Pixabay
PixxlTeufel / Pixabay

Wanneer je dit vertelt aan willekeurige mainstreamklanten dan worden ze bleek, beginnen naar adem te happen, willen niets meer met je te maken hebben en verklaren je voor gek.

Maar, het wordt een ander verhaal als wetenschappers en artsen dit vertellen.

De propaganda van de mainstream media (MSM) werkt fantastisch. In iets meer dan een jaar tijd zijn ze erin geslaagd om van een onafhankelijk volk een groep bange schapen te maken die met slavenmaskers op de rest van de kudde tot de orde probeert te roepen.

Soms zie je mensen in het nieuws die zeggen dat ze tegen de coronamaatregelen zijn, maar direct erop zeggen ze dat ze niet ontkennen dat het virus bestaat. Alsof als je zegt dat het virus bestaat je wel kritiek mag hebben op de coronamaatregelen, maar als je zegt dat het vreselijke virus niet bestaat dan ben je een gestoorde wappie.

In feite is het precies andersom en zijn degenen die luidkeels roepen dat het virus wel bestaat de complotwappies.

Als wetenschappers en artsen al heel lang roepen om bewijs dat het SARS-CoV-2 virus bestaat, maar niemand heeft dit nog kunnen aantonen volgens de regelen der wetenschap, dan is er toch iets goed mis.

Zo hebben wij luidmuil Marion Koopmans gevraagd om te stoppen met het spuien van haar wijsheden en haar werk te doen.

Doe je werk Marion en voer de stappen uit die Dr. Cowen aangeeft om te bewijzen dat het virus waar jij zo voor waarschuwt echt bestaat. Cowen en andere artsen/wetenschappers hebben gezocht en gezocht naar het bewijs van het bestaan van dit virus en kunnen het niet vinden.

Neem anderhalve minuut de tijd om de volgende korte video te bekijken waarin Dr. Mike Yeadon vertelt al heel lang op zoek te zijn naar het bewijs dat dit virus bestaat, maar ook hij het niet kan vinden.

Dr Mike Yeadon werkte 30 jaar bij Pfizer in onderzoek naar nieuwe medicijnen, met als laatste functie Vice President & Chief Scientist for Allergy & Respiratory.

Yeadon kan zich eigenlijk niet voorstellen dat ze zo dom zouden zijn om de complete wereld te belazeren. Dat ze misschien wel ergens een emmer vol met dit virus zullen hebben, maar dat hij het niet kan vinden.

We hebben eerder kunnen zien hoe na lang aandringen met WOB verzoeken de Ierse overheid uiteindelijk met de billen bloot moest en erkennen dat zij ook geen enkel bewijs hebben dat dit virus bestaat.

Verder hebben wij aangetoond dat tegenwoordig dankzij de Rockefellers het bewijs dat het virus bestaat volgens hen kan, zonder de geldende wetenschappelijke regels (Postulaten van Koch) in acht te nemen.

Waarom eist de bevolking niet massaal bewijs dat ergens ter wereld, waar dan ook, dit virus waarmee de hele wereld wordt vernietigd, deugdelijk is geïsoleerd zoals men hoort te doen met ziekteverwekkers.

Dus, hoe kan het dat er zoveel mensen in een ziekenhuis terechtkomen en dat er toch ook best wel veel mensen doodgaan?

Hoe dat kan wordt door de Amerikaanse arts Dr. Carrie Madej haarfijn uitgelegd in de volgende video.

Zij vertelt dat er helemaal geen sprake is van een pandemie, dat het niets anders is dan de griep waar we mee te maken hebben en hoe ze op allerlei manieren kunstmatig het sterftecijfer van de niet bestaande coronadoden weten op te krikken.

Dat wat er gebeurt op dit moment totaal niets te maken heeft met een geheimzinnig virus, maar alles met de manier die ze gevonden denken te hebben om de New World Order in te kunnen voeren.

Ook zij zegt precies hetzelfde als Mike Yeadon en dat is dat er nog nooit iemand in is geslaagd om dit virus te isoleren. En als je dat niet kunt, hoe kan je dan in ‘s hemelsnaam een effectief werkend vaccin maken?

Het enige dat ze hebben is een klein beetje genetisch materiaal van mensen die ziek werden in Wuhan zoals wij eerder uitgebreid hebben beschreven.

Dit kleine beetje genetisch materiaal wat ze hadden hebben ze vervolgens gebruikt om een computerprogramma op los te laten. Wat dit programma doet is zelf een volledige code bouwen van wat het virus zou moeten zijn op basis van het beetje genetisch materiaal.

De wetenschappers keken naar het resultaat, knikten instemmend en vonden dit wel aardig op een virus lijken, en zo zitten wij opgescheept met een door een computerprogramma gemaakte genetische code die nu bekent staat als het SARS-CoV-2 virus.

Dit is nog nooit eerder gebeurd in de toch best lange geschiedenis van de mensheid. En zo kan het dat overheden hun burgers dwingen en/of chanteren om deel te nemen aan dit krankzinnig medische experiment.

Vaccinaties die geen vaccinaties zijn in de medische zin van het woord. Het zijn codes die worden ingebracht in jouw lichaam die ervoor zorgen dat ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
merkel 1561896431

Vernietigende IMF-prognoses voor 2021 en 2022: Duitsland gaat economisch op de fles 

putin 1550779129

Poetin houdt toespraak op 21 april die ‘belangrijkste politieke gebeurtenis’ en ‘boodschap voor een nieuw tijdperk’ zal zijn