in , ,

Het EU-drama: in Belgie gaat het licht zelfs nu uit

3687538785 2434921deb kaarsjes1

Dat Europa aan de EU ten onder gaat wordt steeds duidelijker. In België gaan we terug naar het stenen tijdperk, nu in het nieuws zijn energietekorten en aangekondigde stroomstoringen. De EU wordt langzaam maar zeker weer een derde wereld gebied:

Als er deze winter stroompannes dreigen, dan zal de regering verbieden om straat- en kerstverlichting aan te laten. Mogelijk zal ook wassen en strijken niet worden toegelaten tijdens crisismomenten.

Tijdens crisismomenten moet alle ‘niet-functionele’ verlichting worden gedoofd. Versta: de verlichting van etalages, neonreclames en ook kerstdecoratie. Of dit ook betekent dat gezinnen de lichtjes in hun kerstboom moeten uitzetten, is voorlopig onduidelijk.

Er wordt gedacht aan een extra verbod op huishoudelijke toestellen, zoals strijkijzers, wasmachines en droogkasten, tijdens moeilijke uren. Geen van beide ministers wil dit voorlopig bevestigen.

Meer in het artikel “Komt er verbod op wassen, strijken en kerstverlichting?” Regering dreigt met boetes tijdens crisismomenten. Tijdens de weerberichten is nu ook een stroomtekort bericht! Dan mag de burger horen of hij wel/niet mag strijken en wassen die avond. De waanzin.

Dan weet u meteen het nut (en de reden) voor de slimme energiemeters die verplicht worden uitgerold in 2015. Daarmee kan de overheid precies zien of u uw strijkijzer of wasmachine aan heb staan. Dan komt de bekeuring automatisch uw kant op, en zo nodig, kunnen ze u op afstand afsluiten.

Europa gaat ten onder aan haar volksvertegenwoordiging, en de spelletjes worden nu kennelijk gespeeld met uw stroom. Lekker totalitair, de burger volledig in de tang. Tot zelfs wanneer u thuis met uw strijkijzer aan de gang gaat wordt nu dus bepaald door de overheid. Reken maar dat we dit binnenkort in Nederland ook gaan krijgen. Alles mag namelijk in de oorlog van de overheid tegen haar burgers.

Lees verder via Lang Leve Europa!.

 

Foto via Joris Leermakers cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4725759412 02b8967737 chemtrails1

‘Chemtrails’ moeten de planeet redden

fe68b8d812e5696a54422d25 640 zorg1

Bizar: Ruim helft Nederlanders kent zorgverzekering niet