in

Het is verstandig om #ikdoeweernormaal te gaan gebruiken…

1920px Red and blue pill 1

Er is goed werkende veilige medicatie waarom dan kiezen voor een slecht getest (onveilig) ?

Een vaccin wat slechts voor 1 op elke 256 mensen (NNV = Nr Needed to Vaccinate) daadwerkelijk COVID-19 voorkomt en ook nog eens potentieel heel gevaarlijk is vanwege de vele mogelijke (zie dit FDA rapport) en de ondeugdelijke test protocollen (zie dit rapport van een fabrikant).

Verder is het vaccin disproportioneel want de Infection Fatality Rate is slechts 0,23% en irrationeel want de maatregelen blijven gewoon van kracht.

Mogelijke bijwerkingen:

vaccinAE 1 1024x579 1

Ondeugdelijke test protocollen (samenvatting door arts):

“Het covid-vaccin is goedgekeurd in de UK en begint volgende week. Wat Pfizer NIET heeft verstrekt: de ingrediënten, de gegevens over de resultaten, een onafhankelijk peer-reviewed onderzoek! Om u het lezen van het studieontwerp te besparen, volgt hier de samenvatting:
· Het vaccin is NIET getest op kinderen, zwangere vrouwen, mensen die medicijnen gebruiken en personen met comorbiditeit (toch is het plan dat al bovenstaande groepen het vaccin krijgen)
· Pfizer is niet van plan om de resultaatgegevens voor nog eens twee jaar vrij te geven voor onafhankelijk onderzoek
· Pfizer beoordeelde de vaccinreacties niet bij alle 43.000 deelnemers (slechts een willekeurige subgroep van 8000)
· Pfizer meldde alleen ernstige reacties die optraden bij meer dan 2% (860 mensen). Met andere woorden, als 800 mensen een ernstige immuunreactie hadden opgelopen, hoefden ze dit niet te melden omdat het bij minder dan 2% voorkwam !!
· Pfizer zal het onderzoek niet indienen voor peer review totdat ze hun analyse van veiligheidsgegevens hebben voltooid. Laat dat maar doordringen – het vaccin is goedgekeurd en ze zijn nog niet klaar met het analyseren van de gegevens
– Ze hebben GEEN aansprakelijkheid voor letsel of overlijden”

De wetenschappers Dr. Wodarg en Dr. Yeadon zijn een begonnen: http://stoppfizer.org/

De vorige poster over de in de hoofdrol heeft gezorgd voor flink wat aandacht in allerlei media waaronder in de krant Gezond Verstand.

Een nieuwe poster zet deze zaken nog eens op een rij, reden genoeg om te zeggen #ikdoeweernormaal want de Corona crises is voorbij mits de medicatie in een vroeg stadium mag worden toegepast. ikdoeweernormaalposter

ikdoeweernormaal 1

 

Lees verder bij de bron: Zelfzorg Covid19

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bananenrepubliek2

Steeds hilarischer: Tweede Kamer wil uitgelekte horeca-notitie vanavond nog hebben

vaccin 1546455973

Vrienden, familie en collega’s zullen je gek, onwetend en een samenzweerder noemen