in ,

Alwéér een arts: Klokkenluidster spreekt zich uit over Corona-vaccinaties en de farmaceutische industrie

https://www.youtube.com/watch?v=GMQuRNBEEb8&fbclid=IwAR1et-hdjr5uzb7isJ3mPnQQE_Kz1FkulmoyYFQlf5CnyguS8Ks1QM8NyBg

 

Lieve medemensen,

Ik ben dankbaar dat ik hier vandaag mag staan. Mijn naam is Katrin Korb, ik heb 3 kinderen en ik ben hier in Oldenburg.

Ik sta hier omdat ik mij verantwoordelijk voel voor de van mijn patiënten, mijn kinderen, en mijzelf.

Ik sta hier omdat ik woedend ben dat er getracht wordt middels ANGST, CONTROLE over mensen te verkrijgen.

Wat hier precies achter steekt weet ik niet maar geld en macht zal hier absoluut een rol spelen.

Ik herken dit principe. Dit is het principe van ons gezondheidssysteem!

Een systeem wat zich helaas schuldig maakt aan het zaaien van angst.

Die angst leeft bij beide partijen.
Bij patiënten maar ook bij mij als arts.

Er zijn richtlijnen die ik moet volgen, richtlijnen voor verschillende gezondheidsproblemen. Maar wie schrijf deze richtlijnen?

Ik zal u een voorbeeld geven.
Er is bijvoorbeeld een voor hartkwalen. Er zijn 25 verschillende auteurs die deze richtlijnen opstellen, 19 daarvan worden betaald door de farmaceutische . Dat noemen ze een ‘advieshonorarium’. In de richtlijnen staat dat ik medicijnen moet voorschrijven die heel veel hebben maar die de mensen niet ‘beter’ maakt. Hiermee wordt heel erg veel geld aan verdiend.!

Als ik deze richtlijnen niet volg en er gebeurt iets met deze personen; De toestand verslechterd bijvoorbeeld om welke willekeurige reden dan ook, dan word ik daarvoor verantwoordelijk gesteld.

Er wordt dus angst gekweekt zodat ik gedwongen, tegen mijn professionele overtuiging in, moet gaan handelen.

De zieke mensen wordt ook angst aangejaagd: “Als u deze pillen niet neemt dan krijgt u een hartinfarct. Dan wordt u nog veel zieker dan nu.” “Luister naar mij; Ik kan het weten, ik heb er voor gestudeerd. U bent niet verstandig genoeg om voor uzelf te kunnen nadenken!”

Er blijft dan ook geen ruimte om hier over te discussiëren.

Het gevolg is dat mensen uit angst deze medicatie dag na dag, week naar week, jaar naar jaar door slikken. En daar wordt heel erg veel geld mee verdiend.!

Sinds het begin van deze corona crisis worden we met angstaanjagende berichten in een soort van shocktoestand gehouden.

Onze overheden zeggen: “Er is een nieuw virus, zo vreselijk gevaarlijk dat er miljoenen doden zullen vallen. Wanneer wij u niet beschermen!
Wij weten het beste wat goed voor is want wij beschikken over experts. U kunt niet voor uzelf een beslissing maken. Daarvoor bent u niet verstandig genoeg. Daarvoor bent u te dom!
We moeten u isoleren, uw rechten afnemen en u de mond snoeren door u een muilkorf op te zetten. Maar; Dit doen we echte allemaal voor uw bescherming!”

We jagen u dagelijks zoveel angst aan middels de meest vreselijke berichtgevingen dat u het niet eens zal wagen om u af te vragen of het allemaal wel klopt. De angst overheerst.
De mantra van de overheden luidt: pas als we een hebben dan kunnen we terugkeren naar ‘een normaal’.

Met andere woorden alleen een vaccin kan ons, onze grondrechten teruggeven.!

Deze week is er wereldwijd € 7,4 miljard ingezameld voor de ontwikkeling en de verspreiding van zo’n vaccin. Normaliter duurt de ontwikkeling van zo’n vaccin jaren. Dat komt omdat er veiligheidsonderzoeken gedaan moeten worden. Dit nieuwe virus uit de corona familie werd nog geen zes maanden geleden ontdekt, maar nu wordt er al met vaccins op mensen geëxperimenteerd.

Dit is onbekend genetisch materiaal wat er in onze cellen zal worden gespoten. Je hoeft geen arts te zijn om hier een onheilspellend gevoel van te krijgen

Ik zal mij niet laten vaccineren! Ik zal mijn kinderen niet laten vaccineren! En ik zal ook mijn patiënten aanraden dit niet te doen!

Paragraaf Twee van de grondwet geeft NIET aan: RECHT OP GEZONDHEID maar recht op lichamelijke integriteit.

Dat is een heel groot verschil:

Er bestaat dus geen recht op gezondheid! Ziek zijn is onderdeel van ons menselijk leven maar niemand mag ons lichamelijk letsel toebrengen, ook niet met een dubieus vaccin.

Ondanks dat wordt deze de ‘makers’ als warme broodjes uit de handen gegrist door de hongerige wolven, want de geldkraan staat al maanden open.

EN WIE GAAN DAT BETALEN. Juist; WIJ gaan dat betalen. We betalen nu al middels o.a. de wetenschappelijke, maatschappelijke en sociale GEVOLGEN VAN DE LOCKDOWNS.
ONS word hiervoor uitgegeven

En met ons belastinggeld geld moet een vaccin gefinancierd worden! Inmiddels al 525 miljoen aan Duits belastinggeld en dit is slechts het begin.

Worden wij gevraagd of we dit wel willen? Worden wij gevraagd of wij Lockdowns willen bekostigen?

NEE.!!

Dit door ons afgedragen belasting geld, zouden we graag voor andere dingen willen uitgeven. Voor goed onderwijs voor onze kinderen, voor de ontwikkeling van nieuwe technologieën voor , voor fatsoenlijk loon voor medewerkers in onze ‘vitale’ beroepen. etc. etc. De lijst is oneindig.
Kortom voor zaken die mensen gezond maken en houden.

Maar ja, hier kan geen geld mee worden verdiend.!

We bevinden ons in een crisis. Wat is de weg uit deze crisis?

De weg uit deze crisis is; de overwinning van angst.!

Mensen die voor zichzelf kunnen denken, creatief zijn, verantwoording voor zichzelf nemen, aan hun eigen ‘heling’ en gezondheid werken en aan dat van onze wereld, die mensen die kun je geen angst aan jagen.

Mensen die positief zijn, die vrienden hebben, die plezier hebben in het leven, die worden niet snel ziek. En als ze al ziek worden, dan verenigen zich zichzelf uiteindelijk met de dood.

Ze verenigen zichzelf met de gedachte dat ze sterfelijk zijn, dat het leven op deze wereld ooit ophoudt en hebben daar vrede mee.

Dit soort mensen kun je geen angst aan jagen!
Over deze mensen heb je geen macht.!

Dit lichaam, is slechts geleend, ooit zal ik hem weer terug moeten geven. Maar zolang ik leef in dit lichaam, zolang ik voel, denk en handel, zo lang is het MIJN lichaam. Waar IK verantwoordelijk voor ben en niemand anders.
MIJN lichaam, welke ik zó behandel, als het mij goed dunkt.

Ik wens geen terugkeer naar het oude normaal.
Ik wens mij een nieuw normaal….Met vrije en zelfbeschikkende mensen, die verantwoording voor zichzelf dragen..

Ik geloof dat velen van ons hier tezamen staan, met dezelfde wens.

Dit geeft mij hoop en ik dank jullie dan ook.

Dank jullie wel!

 

(vertaling door Amanda Salesia)


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
9 maanden geleden

Eens zullen de ogen opengaan en hier een einde aan gemaakt worden. Revolutie!!

Sjors
9 maanden geleden

Met alle negatieve aspecten van het Corona virus en de vele feiten die naar buiten komen via onder ander de alternatieve media is er het positieve feit dat met de dag meer en meer mensen wakker worden en realiseren dat er iets heel grondig fout is in onze maatschappij. En daarbij heb ik het over de media, NGO’s, de gezondheidszorg, de pharma industrie, het geldsysteem, en niet in minst de meerderheid van onze regeringen …
En laat het gezegd zijn: de omvang van deze samenzwering (want dat is het) door de Khazarische maffia (lees Rothschilds) is nauwelijks te bevatten zonder te realiseren dat een en ander over een lange reeks van jaren is voorbereid.
De tijd dat de burgers zien hoe ze zijn voorgelogen, bestolen, vermoord en vergiftigd met medicijnen die niet werken is NU.

Spreek met familie en vrienden en help mee een einde te maken aan deze wereldwijde samenzwering.

Vangils
9 maanden geleden

Zo die zit vrijheid wil de mens niet ophokken deze regeringsleiders moeten weg opruimen die gasten en die z.g virus kenners ook opruimen geef ze een medische prik dat willen die geleerden toch graag

Alex
9 maanden geleden

What an extraordinary lady. I actually had tears in my eyes listening to her. This madness involving Corona, Vaccinations, Lockdowns needs to stop immediately!

Lady
9 maanden geleden

Heel dapper dat ook deze Vrouwelijke Arts durft uit te spreken wat er gaande is.
Voordat men ‘de Overheid’ het vaccin ‘verplicht’ gaat stellen, of anders de -niet-gevaccineerden beperkingen op gaat leggen-, niet meer met het openbaar vervoer etc. mogen reizen, denk ik dat het verstandig is om bij Het Hoge gerechtshof in Den Haag/Amsterdam een verzoekschrift neer te leggen, dat de Mens mag beslissen over zijn/haar eigen leven en dat niet vanuit De Regering besloten of opgelegd kan worden, dat vaccinatie verplicht gesteld kan worden! (Door deze relatief kleine groep ‘door het Volk gekozen Burgers die een Politieke functie uitoefenen voor bepaalde tijd’, alsmede ook niet door de Koning, die zoals uit onderzoeken is gebleken, de titel van Koning niet zou mogen voeren!
Ik denk dat dit op korte termijn dient te gebeuren, omdat niets vanuit De Regering gedeeld wordt, maar wél besloten wordt, middels veranderingen van de huidige WETTEN.

‘Iedereen is welkom-beleid’ : ‘Incidenten in asielzoekerscentra binnen vijf jaar verdubbeld’

BAM! Klokkenluider knalt vuurwerkramp rapport online