in

Vrienden, familie en collega’s zullen je gek, onwetend en een samenzweerder noemen

vaccin 1546455973
alfcermed / Pixabay

Vrienden, familie en collega’s zullen je gek, onwetend en een samenzweerder noemen omdat je een vaccin weigert.

Hier zijn enkele zeer eenvoudige feiten en statistieken die zullen verduidelijken hoe krankzinnig een MRNA-vaccin dat in zes maanden op de markt wordt gebracht, werkelijk is …

Ik wilde dit kort en verteerbaar houden, aangezien het spreken over eugenetica in Afrika, de mogelijkheid van reproductieve augmentatie, de Gates-agenda, enzovoort, gewoon normale individuen naar de heuvels zal laten rennen.

Hier zijn enkele snelle opsommingen rechtstreeks van een overheidswetenschapper die laten zien hoe snel deze push is:

  • De gemiddelde tijd dat een vaccin nodig heeft om van start en financiering naar de markt te gaan, is 10,7 jaar. Het Covid-vaccin heeft dit bereikt in 7 maanden.
  • Het gemiddelde percentage van een vaccin dat ooit met succes de markt bereikt, is 7%.
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3603987/
  • Het griepvaccin – een van de meest bestudeerde en goed gefinancierde in de geschiedenis van de wetenschap, heeft een effectief beschermingspercentage van 40-60% per jaar. De Covid-vaccins claimen meer dan 95% effectief te zijn. Dit verlegt de grenzen van goedgelovigheid.
    https://www.cdc.gov/flu/vaccines-work/vaccineeffect.htm
  • Het vorige record voor het ontwikkelen van een vaccin was 4 jaar voor het bofvaccin. De bof was een goed bestudeerde en begrepen medische aandoening lang voordat het vaccinonderzoek begon. Het was geen nieuw virus met onbekende oorsprong.

Ik zou kunnen doorgaan, maar dit zijn feiten die ik heb gehad tijdens deze discussies die beknopt en goed ondersteund zijn. Bovendien denk ik dat ze goed werk leveren door een basis te bieden om iedereen met een beetje kritisch denkvermogen ertoe te brengen de informatie die we krijgen in twijfel te trekken.

De tijd zal komen dat we allemaal een streep in het zand trekken en zeggen: nee, hier eindigt mijn toestemming. De vraag kan heel goed worden: ….

Lees verder bij de bron: Worldunity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1920px Red and blue pill 1

Het is verstandig om #ikdoeweernormaal te gaan gebruiken…

pixabay zelfmoord vaccin 02 480x300 1

4 vrijwilligers ontwikkelen gezichtsverlamming na het krijgen van Pfizer Covid-19-prik