in ,

Het zal eens niet: Uitbraak coronavirus in moskee Den Haag na negeren coronamaatregelen

Bij de Faizul-moskee aan de Loosduinseweg in zijn volgens ingewijden minstens 21 leden van de geloofsgemeenschap besmet geraakt met het . Als gevolg hiervan is eerder deze week een vooraanstaand lid (77) overleden.

Enkele leden van de geloofsgemeenschap, die zich zorgen maken over de en veiligheid, hebben de gemeente Den Haag opgeroepen om de moskee te sluiten. Dat meldt Omroep West zaterdag.

Lees verder bij de bron: ThePostOnline

Omroep West schrijft dat moslims de coronamaatregelen aan hun laars hebben gelapt, waardoor er nu een gigantische coronauitbraak in de Faizul-moskee aan de Loosduinseweg in Den Haag is ontstaan.

Volgens de lokale omroep is een vooraanstaand lid (77 jaar) inmiddels al overleden aan het coronavirus. Maar dat bleek pas het begin, want de Faizul-moskee bleek een ware brandhaard voor nieuwe -patiënten.

De situatie is zelfs dermate erg dat gemeenschapsleden de gemeente Den Haag nu zelfs oproepen om de moskee per direct te sluiten. En waar rook is is vuur corona.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wereldwijde fraude met coronadoden

Russische coronachef: ‘Het is allemaal bullsh*t’