in , ,

Wie garandeert ónze veiligheid? 100 extra agenten ingevlogen om Rutte te beschermen

5377129491 628705b23b protest den haag1

Veiligheid Tweede Kamer aangescherpt. Zijn de ministers bang en waarvoor? Honderd agenten extra per week moeten de Kamer beschermen tegen aanslagen door mensen die zij zelf in ons land hebben toegelaten. Agenten die zij onttrekken aan de gemeenschap, want uiteraard gaat dit opnieuw ten koste van de burgers! Immers, kunnen wij die honderd agenten, die het dagelijkse leven van ons, de Nederlandse burgers, zouden moeten beschermen, wel missen?

Er is al een groot tekort. Nee, er is niets aan de hand zeggen onze ministers. Is dat zo? In ieder geval zijn ze bang voor hun eigen hachje, de burger zoekt het maar uit. Wanneer er straks een aanslag op burgers gepleegd wordt, staan de ministers goed beveilig in een zwart pak holle woorden van medelijden te betuigen aan de nabestaanden.

Een extra bescherming van honderd man politie voor Kamerleden, wie hoorde hier vroeger over? Nederland was redelijk veilig, totdat er allerlei gezellige kleurige culturen binnen werden gehaald en de EU de toevloed van z.g. vluchtelingen en wat een burger in eigen land mag en niet mag, ging regelen.

Hierbij geholpen door ‘s lands eigen enthousiaste ministers, die beter zouden moeten weten. Onze regeerders hebben voor hun functies nooit een opleiding gehad, zoals het zou moeten zijn, maar er is één ding waar ze wel verstand van hebben: ze zijn niet vies van een vet betaalde baan.

Brussel lonkt en als ik maar braaf doe wat Brussel eist, dan zal ik ooit een dikke baan binnenhalen. Wat kan hen eigen mensen schelen en het land waar straks alleen een zwarte regenboog is te vinden?

Lees verder via E.J. Bron.

 

Foto via FaceMePLS cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7029981403 52dc523d79 Obamacare1

Brein achter Obamacare: “Zorgwet aangenomen dankzij domme Amerikaanse kiezer”

1108291374 eb58b5fbc8 kilometerstand1

Belastingdienst kijkt mee in kilometerstand database RDW