in , , ,

Hoekstra bereid te praten over meer financiële steun voor KLM! Maar geen cent extra voor de zorg

De afgelopen maanden is er al veel kritiek geuit op de steunfondsen van de voor . Oppositiepartijen vonden het niet kunnen dat er zulke slappe klimaateisen werden opgenomen in het steunpakket voor KLM, later ontstond er veel gedoe omdat er wel gaat naar KLM maar niet naar de .

En nu komt minister Hoekstra met de mededeling dat KLM wellicht zelfs nog meer financiële steun kan krijgen in de toekomst.

Er was veel te doen over het eerste steunpakket voor KLM, de linkse oppositie vond het niet kunnen – zeker niet ten overstaan van andere sectoren. Uiteindelijk bleek de niet altijd even terecht, want het steunpakket is eigenlijk een lening, en het laten vallen van KLM zou een echt economische domper betekenen.

Toch vonden er eindeloze debatten plaats over waarom KLM dit pakket niet verdiende.

Nu leek deze ‘storm' eindelijk een beetje overgewaaid te zijn, tot vandaag! Hoekstra spreekt namelijk ineens over een geldinjectie voor KLM, mocht blijken dat de leningen niet voldoende zijn.

Wat betekent dat de linkse kameraden in de Kamer weer lekker kunnen fulmineren voor de bühne. Want alle andere sectoren worden niet in de watten gelegd. Maar de CO2-veelvraat …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Maurice de Hond: Cijfers van RIVM kloppen niet

‘Van Dissel geeft eindelijk toe dat de coronatest niet betrouwbaar is’