in ,

Hoogleraar Pierre Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie, brengt SARS-Cov-2 eiwit permanent in uw lichaam’

Hoogleraar (em.) immunologie Pierre Capel begint zijn nieuwe ‘college’ op zijn YouTube kanaal met de boodschap hoe ‘een half jaar Fake News jou helemaal kan veranderen. Stel: een jaar geleden was de vraag gesteld ‘Zou jij je genetisch laten modificeren omdat je bang bent voor een griepje?’

Wat denk je dat jou antwoord was? Nee! Maar na een half jaar Fake News is jouw antwoord geworden: Ja, graag! Maar weet jij wel wat genetische modificatie met adenovirussen is? Nee, geen idee, maar ‘het is toch onze enige redding?’.’

Ook Capel wijst op het officiële bulletin van 14 oktober, waarin letterlijk staat dat het IFR (sterftepercentage onder zieken) voor de hele bevolking tot 70 jaar slechts 0,05% is, en corona hetzelfde is als een seizoensgriep, óók inclusief de ouderen.

‘We zien dus dat de maatregelen voor het virus niet werken. Maar waar werken ze wel op? Op ! Op het gedrag van mensen, op het sociale functioneren. Het ruïneert alles!’

‘Het is géén ; -CoV-2 eiwit wordt in jouw genoom gebracht’

‘Maar ze hebben iets bedacht: HET vaccin.’ Met testen met onder meer het Oxford vaccin is het al een paar keer uit de hand gelopen (ontsteking ruggenmerg / verlamming). ‘Mwah, moet kunnen…,’ vervolgt Capel met cynische ondertoon. ‘Maar het IS helemaal geen vaccin! Het is genetische modificatie. Het is namelijk een adenovirus van een chimpansee, dat ze zo hebben gemodificeerd dat het ook bij mensen binnen kan komen. In dat virus hebben ze het spike eiwit (het eiwit waar corona aan bindt) erin gekloond. Dit is gewoon genetische modificatie, géén vaccin.’ Het werd gekweekt in genetisch gemodificeerde menselijke embryonale niercellen.

‘Wat ze doen? Het SARS-Cov-2 eiwit inbrengen in jouw genoom, en op allerlei weefsels tot expressie brengen. Dan hopen ze maar dat daar een afweerreactie tegen komt die iets doet. Maar het kan ook gigantisch uit de hand lopen*. Als we dan ook nog zien dat hiervoor menselijke embryo’s zijn gebruikt, waar wat tumor genen in zijn gezet om ze te laten groeien, dan is dit gewoon genetische modificatie.’

(* Mijn idee daarbij? Het Covid vaccin gaat de volgende ‘pandemie’ veroorzaken, die zal worden aangegrepen voor nóg meer vaccinatierondes. Het uiteindelijke doel: de hele wereldbevolking verplicht meerder malen vaccineren en dus genetisch modificeren, en tegelijkertijd alle ‘weigeraars’ uitsluiten, en op den duur ook opruimen.)

Vanaf volgend jaar wordt de hele mensheid genetisch gemodificeerd

Wat er vanaf volgend jaar wereldwijd op ongekend massale schaal zal worden gedaan is dus het genetisch modificeren van de hele mensheid. Dat wordt eufemistisch ‘vaccineren’ genoemd. ‘Het IS geen vaccin, dat zijn eiwitten of membraan fragmenten van bacteriën of virussen, vermengd met een hoop prut, om het immuunsysteem te stimuleren. Maar als je dat er dan inspuit en er komt een reactie, dan is het weg. Het Oxford vaccin is echter geen vaccin, en gaat NIET weg.’

Menselijke embryo’s… genetisch modificeren van MENSEN… en daar gaan de twee christelijke partijen in het , met een christelijke minister van , mee akkoord? Werkelijk, CDA en CU?? U claimt de God van de Bijbel te volgen, maar u tart ondertussen Zijn meest heilige regels en principes? En hun kiezers vinden dat allemaal prima, en stemmen in maart gewoon wéér op deze partijen?

Omdat het als een razende muteert, is het maar zeer de vraag of die mutaties ook in het spike eiwit in het vaccin zitten. Is dat niet het geval …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kees water
4 maanden geleden

Met alle respect Pierre,dit is niet mogelijk,dit is een typische humanistische religie die in evolutie theorie geloven.

Ons lichaam is zo complex,denkt u werkelijk dat een mens de creatie van Heere God even met een vaccin ons DNA kan wijzigen,dan leeft u in Lola land.

Het is te complex Pierre, u bent een professional over immuunsystem,daar weet u veel van, maar u haalt zoveel anti creatie van Heere God in betrekking,dat is niet goed.

vraagtekentje123
Antwoord aan  Kees water
4 maanden geleden

Ja beste Kees, dat denk ik wel, en als u in u schepper geloofd, zou ik zeggen kies wijs. Want achter de schermen zijn ze al decennia lang met deze technieken bezig, mijn onderbuik gevoel en mensenkennis zegt dat er heel slechte mensen bestaan, en die spelen nu de baas over ons, en willen met alle geweld een mens 2.0 van ons maken. Mij mogen ze dan doden, want we zijn al lang genoeg slaaf van het systeem van de rijken, en in zo’n wereld hoef ik niet te leven

ziekvandepolitiek
4 maanden geleden

Beste Kees, niets is wat het lijkt en wat het lijkt is niets.

In Kenia hebben ze meer dan 1 miljoen jonge vrouwen een tetanus spuit gegeven, waarbij de heer Gates nog wat anders erbij spoot zodat meer dan 1 miljoen jonge vrouwen geen kinderen meer kunnen krijgen.
In India heeft Gates bij 500.000 jongeren een vaccin tegen polio gegeven. Meer dan driekwart werd daarna verlamd. De rapporten kun je wel vinden op internet en India heeft nu een rechtszaak lopen tegen Gates en zijn foundation. Denk dat Pierre Capel het beter ziet dan menig ander. De medici zijn vazallen van de macht en vaak gegijzeld door de farmacie. Uitspraak van een prof die ik persoonlijk ken en dit ook vertelde. Als hij zou zeggen wat hij heeft uitgevonden om kanker tot verleden tijd et laten behoren is hij morgen op onverklaarbare wijze met zijn auto omgekomen. Nee, ben geen complotgekkie, zegt deze voormalig raadslid- oud lid Rijkspolitie oud ondernemer en kloosterling.

vraagtekentje123
Antwoord aan  ziekvandepolitiek
4 maanden geleden

Daar ben ik het helemaal mee eens, in 2019 is de uitvinder van de PCR test ook na het uitspreken over zijn uitvinding dat hij niet geschikt is voor waar hij nu voor gebruikt wordt middels een BIZAR roei “ongeluk” om het leven gekomen. En er zijn al meerdere artsen die zich hebben uitgesproken over dit “vaccin” om u te ontmenselijken, en als dat mislukt en u bent levenslang verminkt of overlijdt “gewoon” zijn ze niet aansprakelijk.

Vanaf nu staan ook meisjes ingeschreven voor militaire ‘dienstplicht’

Elites worden bang: Getuigenis van Ghislaine Maxwell over zaak Epstein mag niet geheim blijven van rechter