in , ,

Hou op hoor! 73% van de Nederlanders vindt een mondkapjesplicht PRIMA

Hoewel er op Twitter nogal wat mensen zijn die een bloedhekel hebben aan mondkapjes, laat staan aan een mogelijke mondkapjesplicht, denkt het gros der Nederlanders daar heel anders over.

Uit onderzoek blijkt dat de overgrote meerderheid meer dan begrip heeft voor een mondkapjesplicht.

73% heeft er begrip voor als er een mondkapjesplicht komt — zowel nationaal, als regionaal, bijvoorbeeld in de grote steden. Dat is een significant hoger aantal dan ik gedacht had. Maar ja, het bewijst voor de zoveelste keer dat Twitter en ‘de ’ niet een en dezelfde zijn.

Dat gezegd hebbende is 44% wel tegen het instellen van zo’n mondkapjesplicht. Slechts 34% is er momenteel voor. Inderdaad, de rest is neutraal.

“Driekwart heeft er begrip voor als er een mondkapjesplicht zou komen en zegt ‘dan moet het maar’, maar toch zijn meer mensen tégen zo’n verplichting dan voor,” legt onderzoeker Krijn Vugts uit in het Algemeen Dagblad.

In sommige delen van het land komt die plicht ……

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
7 maanden geleden

We worden constant belogen en bedrogen waar we bij staan

A.S.
7 maanden geleden

Manipuleren van cijfers kan iedereen. Als je slechts 10 mensen vraagt en 4 zijn voor en 3 neutraal, dan kan je die 3 leuk bij ie 4 optellen, heb je al gauw een meerderheid.

Wereld Wordt Wakker
7 maanden geleden

Dat betekent dat burgers niet weten wat er in de wereld aan de hand is en dat is het gevolg van de MSM die niets schrijft over wat er in de wereld aan de hand is.
Deze oorlog van banken + grote corporaties + regeringen + MSM hebben in het geheim vanaf WWII het gehele bestuurlijke en montaire systeem geinfiiltreerd. Nu snapt U ook wat de EU werkelijk is …. het heeft niets met veiligheid te maken … het is een tussenstap om van souvereine staten in stapjes af te komen en het gaat om absolute macht over de burgers en geld. Denk daar eens over na: dit is een giga samenzwering zoals de wereld nog nooit gezien heeft.

Voor wie ooit het boek 1984 van Orwell gelezen heeft weet wat het principe is alleen gaan deze plannen plannen veel verder dan het boek. De bedoeling is dat de mensheid wordt geregerd wordt door een wereldregering (satanisten) met artificial intelligence en computers met de mensen als pionnen. Vergelijk het maar met de Cyborg in Startrek. Denk niet dat dat niet kan want er staan al camera’s met gezichtsherkenning in de steden en boven de wegen staan overal al camera’s. Zogenaamd vanawege snelheidscontrole, maar dat is een drogreden. Big brother wil weten waar iedereen is … altijd en overal. Vandaar een pasje bij de afval container …

De grote vraag is hoe we de mensen kunnen bereiken en ze overtuigen om te weten wat er wat er werkelijk aan de hand is in de wereld. Het probleem is dat deze samenzwering zo groot is en de feiten zo ernstig dat mensen het niet kunnen geloven. Het is zonder enige twijfel de grootste aanslag ooit gepleegd op de mensheid.

Mocht U nog twijfelen en denkt U dat het wel mee valt lees dan onderstaand artikel. Er zijn over veel onderwerpen artikelen op deze site te vinden :

https://beforeitsnews.com/health/2020/07/military-to-joint-venture-with-cdc-to-distribute-coming-vaccines-3034408.html

Wordt wakker !

EU koopt coronavaccin van GSK en Sanofi

En zo begon de indoctrinatie: Schooltv leert de kinderen om afstand te houden