in ,

Zo gaan ze de verplichte mondkapjes overal in Nederland invoeren

Menigeen slaakte een zucht van verlichting toen tijdens de corona persconferentie afgelopen woensdag bekend werd gemaakt dat er geen mondkapjes verplichting zou komen voor Nederland.

Er is een goede reden dat dit niet gebeurde, maar komen gaat het wel degelijk.

Je moet nooit een tegenstander onderschatten en dat geldt zeker voor onze overheid. Op zich natuurlijk al belachelijk dat we een door ons gekozen overheid beschouwen als de vijand.

Mensen die ons horen te vertegenwoordigen doen dat dit niet, want onder aanvoering van een stel psychopaten hebben de meeste politici hun ziel verkocht aan de duivel en krijg je per ongeluk een keer een echte, dan verliest deze altijd nipt de verkiezing.

Mensen die nu achterover leunen en denken dat we van de mondkapjesverplichting af zijn, vergeet het maar, want het zal keihard terugkomen.

Een uitgebreid artikel in de Telegraaf laat zien wat er gaat gebeuren. Het is een stuk waarin een hoogleraar aan het woord komt die zegt dat er op dit moment totaal geen juridische basis is voor een mondkapjes verplichting. Dit, omdat het volkomen in strijd is met de grondwet en dat eventueel uitgedeelde boetes nooit stand zullen houden in de rechtszaal.

Wettelijk gezien kunnen en mogen de burgemeesters namelijk helemaal geen mondkapjesplicht invoeren in hun stad of regio, meent hoogleraar recht en Jan Brouwer van de Rijksuniversiteit Groningen.

„Artikel 10 van de Grondwet bepaalt het recht op eerbiediging van de persoonlijke levenssfeer, de privacy zeg maar. Een grondrecht kan je niet zomaar inperken. En een burgemeester of een veiligheidsregio mag dat al helemaal niet.

Desondanks wordt met ingang van aanstaande woensdag een mondkapjes verplichting ingevoerd in en Rotterdam. De voorwaarden en de plekken waar dit dan zou moeten gebeuren zijn op dit moment niet bekend. Wel bekend is dat volgens het NOS journaal mensen na misschien een paar keer waarschuwen een bekeuring zullen krijgen.

Op zich lijkt het betoog van hoogleraar Jan Brouwer een gunstige ontwikkeling, want hij wijst op het feit dat de grondwet wordt overtreden met een mondkapjes plicht.

Het lijkt, want wat hoogleraar Jan Brouwer in werkelijkheid doet en ook tevens de reden dat er een groot artikel aan wordt gewijd in de Telegraaf, is, omdat het in werkelijkheid een pleidooi is voor de coronawet die iedereen op dit moment maar even is vergeten.

Want het is met die coronawet dat er bepalingen worden opgenomen die de grondwet volledig buitenspel zullen zetten. Er is geen grondwet ter wereld die mensen kan verplichten op anderhalve meter van elkaar door het leven te gaan, behalve als het parlement een wet aanneemt waarbij de grondwettelijke bepaling buitenspel wordt gezet.

De volgende paragraaf is niet voor niets de laatste in het Telegraafartikel over Jan Brouwer.

De hoogleraar benadrukt dat hij zeker geen tegenstander is van het dragen van een mondkapje. „Sterker nog: ik vind dat iedereen zijn verantwoordelijkheid moet nemen en een mondkapje moet dragen in omstandigheden die daarom vragen. Ik vind dat de overheid dat dringende advies zou moeten geven. Overtuig de samenleving van het nut. Dat zorgt voor sociale controle. Dat werkt beter dan een van bovenaf opgelegde plicht.” Brouwer vermoedt echter dat het de vingers niet aan dit onderwerp wil branden, voordat de coronawet en daarmee de wettelijke grondslag een feit is.

De tactiek is om nu de bevolking …..

Lees verder bij de bron: niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vraagtekentje123
7 maanden geleden

Is wel bekend waar die Bilderbergburgemeester de muilkorf op wil hebben, en alle negatieve reacties zijn al weggehaald door de staatscensuur!!! https://www.youtube.com/watch?v=pJdSk5ycZOk

NL kapot gemaakt door de eigen regering van binnen uit .....
7 maanden geleden

Ik heb in het verleden diverse malen de regeringspartijen per email uitleg gevraagd over Agenda 21 en Agenda 2030 en NOOIT antwoord gekregen. Dan is wel duidelijk dat Nederland bestuurd wordt door satanisten. Een feit dat door meerdere getuigen van rituele moorden wordt bevestigd.
En met het overleveren van de souvereine staat Nederland aan de EU (lees Nieuwe Wereld Orde) in kleine stapjes pleegt de regering Rutte niet minder dan landverraad.

Als de burgers massaal door krijgen hoe corporaties en banken samen met de overheid landverraad hebben gepleegd dan zal dat de verhouding burgers vs regering zo ongelooflijk kapot maken dat het ieder functioneren van een regering onmogelijk zal maken.

De NIeuwe Wereld Orde zal er zeker niet komen. Die kan er niet komen omdat 7 miljard mensen dat niet willen.

Privatisering: Arriva mag het geld verdienen, de belastingbetaler draait op voor het verlies

Franse aanklagers beschuldigen farmagigant en vaccin leverancier Sanofi van doodslag