in

HPV DNA fragmenten in Gardasil® 9

vaccin 1541956457
qimono / Pixabay

- zijn afhankelijk van het gebruik van gepatenteerde aluminium adjuvantia om de antilichaamproductie in de gastheer te verbeteren, omdat gezuiverde HPV L1-capside-eiwitten die de actieve ingrediënten van HPV-vaccins zijn, de antilichaamproductie niet effectief kunnen stimuleren.

De werkingsmechanismen van aluminiumzouten die als vaccin adjuvans worden gebruikt, zijn echter nog steeds grotendeels onbekend en controversieel.

Recente vooruitgang in onderzoek naar vaccin en immunologie heeft ons doen geloven dat patroonherkenningsreceptoren (PRR's) van het aangeboren immuunsysteem, met name tolachtige receptoren, de belangrijkste modulatoren zijn en mogelijk het genereren van humorale en cellulaire immuunresponsen regelen.

In Cervarix® vaccinformulering wordt een tolachtige receptor 4-agonist, namelijk 3-0-descyl-4′-monofosforyllipide A (MPL), een derivaat van bacterieel lipopolysaccharide, dat is gebonden aan een aluminiumzout, gebruikt om de initiatie van de immuunrespons door de activering van aangeboren immuniteit, wat leidt tot een verbeterde cellulaire en humorale adaptieve immuunrespons.

In de Gardasil®-formulering wordt echter geen tolachtige receptoragonist vermeld. Op verzoek van enkele ouders van wie de kinderen na Gardasil®- ernstige hebben ontwikkeld, heeft ons laboratorium monsters van Gardasil 4 en Gardasil 9, geleverd door deze ouders, getest op de aanwezigheid van HPV L1-gen--fragmenten in de vaccins, aangezien deze HPV DNA-fragmenten gebonden aan het gepatenteerde amorfe aluminiumhydroxyfosfaatsulfaat (AAHS) adjuvans kunnen dienen als krachtige Toll-like receptor 9-agonist om de activering van aangeboren immuniteit te vergroten, inclusief de productie van een grote hoeveelheid pro-inflammatoire cytokines.

Overproductie van pro-inflammatoire cytokines kan weefselbeschadiging veroorzaken bij bepaalde genetisch of fysiek gepredisponeerde personen. Deze presentatie richt zich op polymerase kettingreactie (PCR) en Sanger sequencing bewijs voor de aanwezigheid van HPV L1 gen DNA-fragmenten in niet-B conformaties die gebonden zijn aan AAHS in het nieuwe vaccin Gardasil 9.

Sinds de veiligheid van Toll-like receptor 9 agonisten aangezien adjuvans in preventieve vaccinatie niet uitgebreid is onderzocht, is adequate geïnformeerde toestemming gerechtvaardigd wanneer massa Gardasil 9 vaccinatie wordt.

https://youtube.com/watch?v=quRm_eMelp4

Lees verder bij de bron: Dotcomnieuws.com

“HPV-vaccin Gardasil wordt het grootste medische schandaal aller tijden”

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
geweld 1571909818

Nederland 2019: Vanaf november inzet burgerwacht in Beverwijk tegen geweld ‘jongeren’ bende

diesel 1571911581

Uitspraak EU-Hof: Ook Frankrijk houdt zich niet aan stikstofafspraken, dieselauto’s de ‘schuldige’