in ,

Nederland 2019: Vanaf november inzet burgerwacht in Beverwijk tegen geweld ‘jongeren’ bende

Nederland gaat heel hard achteruit…

Free-Photos / Pixabay

In de Pilotenbuurt in Beverwijk is vanaf half november een groep burgers actief, die probeert geweld op straat te voorkomen.

Een groep jongeren was het afgelopen jaar mogelijk betrokken bij negentien incidenten, die uiteenliepen van een tik op de neus tot ernstige mishandelingen.

Buurtbewoners willen dat het geweld, van de inmiddels zogenoemde Pilotenbende, stopt.

Zestien vrijwilligers hebben gisteravond bij een bijeenkomst de eerste stappen gezet voor de nieuwe . Ze willen met handhavers en de de rust in de wijk herstellen, legt een van de initiatiefnemers uit aan NH Nieuws.

“Dit speelt inmiddels in Beverwijk, Heemskerk en zelfs in Velsen-Noord. Dat kan gewoon niet en daar moet snel iets aan gaan gebeuren.”

Een andere vrijwilliger denkt dat er wel 300 vrijwilligers gevonden kunnen worden. “We moeten dit met z’n allen doen.”

De burgerwacht moet de ogen en oren worden van de politie.

Lees verder bij de bron: NOS en NH Nieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

blank

Rapporteren

3 Comments

Laat een reactie achter
  1. De burgerwacht is in het leven geroepen omdat de politie niets doet, niets mag en niets kan en ook niet wil. De burgerwacht gaat nog last krijgen van de politie als er klachten over de burgerwacht bij de politie binnen komen over mishandeling, belediging, onwettige vrijheidsberoving, enz. De burgerwachtjongens denken dat zij bevoegdheid hebben om de orde te handhaven. Nou vergeet het maar. De burgerwachters komen voor de strafrechter terecht en worden veroordeeld. Zo gaat dat in nederland. Dus, beste aanstaande burgerwachters, geloof de overheid niet want u wordt ingezet voor die taken die de bevoegdheid van de politie zijn en zij worden er nog voor betaald ook. Het enige wat u in kan zetten tegen het gespuis is uw goede wil. Meer niet. Neem geen wapens mee, ook geen stok of bezemsteel want alles wat u met u voert tot slaan steken, duwen of anderszins ,wordt in uw geval altijd als een wapen beschouwd, waaruit uw opzet blijkt tot het gebruik geweld. Succes er mee. Het is niks en het wordt ook nooit
    wat. Schande voor de autoriteiten die dit soort waanzin promoten. Overheid, doe wat u moet doen en zadel daar niet de burgers mee op. Burgers die zich ten onrechte veilig voelde achter de rug van de overheid.

  2. Waar komt dit resultaat vandaan? On opgevoede jongeren door trend vrije,zachte opvoeding, altijd hun zin geven.Dat komt in de westerse wereld voor.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

blank

Afrikanisering van Europa zegt u? Het staat gewoon in EU-ontwerpresolutie 2018/2899

blank

HPV DNA fragmenten in Gardasil® 9