in , ,

Onderzoek toont (opnieuw) verband aluminium in vaccinaties en autisme

vaccine survey fb

Alhoewel het RIVM en andere “gezondheidsexperts” stug vol blijven houden dat Aluminium in vaccinaties geen kwaad kan, toont een nieuw onderzoek opnieuw en dit keer nog concreter, iets anders aan.

Uit een recent onderzoek blijkt dat bij een aantal donoren die leden aan autisme de hoogste concentratie Aluminium ooit bij mensen gemeten in de hersenen werd aangetroffen.

Het is een wetenschappelijk feit dat zelfs de kleinste hoeveelheid aluminium in de hersenen voor grote problemen kan zorgen en er zijn dan ook een aantal onderzoeken geweest naar een mogelijk verband tussen aluminium in de hersenen en neurologische aandoeningen zoals bijvoorbeeld Alzheimer’s.

Nu is er echter een nieuw onderzoek gepubliceerd dat is uitgevoerd onder leiding van professor Christopher Exley van de universiteit van Keele in Engeland naar een mogelijk verband tussen aluminium in de hersenen en autisme. Ook in deze recente en gerelateerde publicatie zijn interessante cijfers te lezen omtrent Aluminium concentraties in de hersenen.

Het onderzoek is uitgevoerd met de hersenen van 10 donoren die allen jong zijn gestorven, ergens in hun tienerjaren of iets daarboven, maar niet ouder dan dertig. Alle donoren waren autistisch en uit het onderzoek blijkt dat er de hoogste hoeveelheid Aluminium in hun hersenen is aangetroffen die ooit bij mensen zijn vastgesteld. Dit werd gemeten bij een 15-jarige jongen die leed aan autisme, maar ook alle andere donoren vertoonden een hoog gehalte aan Aluminium in de hersenen.

Uit een ander onderzoek dat in 2011 werd gehouden, werd al aangetoond dat kinderen uit landen waar veel autisme voorkomt, ook de hoogste blootstelling hadden aan het Aluminium in vaccinaties.

Volgens het RIVM kan het Aluminium in vaccins totaal geen kwaad:

Aluminiumverbindingen zoals aluminiumsulfaat, aluminiumhydroxide behoren tot de groep van hulpstoffen in een vaccin en komen voor in vaccins zoals DKTP-Hib, Pneu, HPV, MenC, HepB. Aluminiumverbindingen zorgen ervoor dat het vaccin ons afweer(immuun)systeem beter bereikt waardoor de werkzaamheid wordt verhoogd. Dit betekent ook dat de hoeveelheid vaccin die ingespoten wordt verlaagd kan worden.

Iemand die daar een hele andere visie op heeft, is de eerder genoemde professor Chris Exley. Je kunt hem na een periode van 30 jaar studie naar de effecten van onder andere Aluminium op het menselijk lichaam met recht een expert noemen.

Men gebruikt Aluminiumverbindingen of -zouten zoals Exley ze noemt, om een reactie te veroorzaken van het menselijk immuunsysteem bij de ontvanger van de vaccinatie. Het lichaam reageert op het gif Aluminium en dat zie je bijvoorbeeld ook aan de rode plekken die vaak ontstaan op het punt waar is geprikt, omdat de cellen daar zijn afgestorven door het gif.

De reden dat men voor Aluminiumverbindingen heeft gekozen is simpelweg omdat ze goedkoop zijn. Van de beschikbare varianten zijn sommigen meer giftig dan andere volgens professor Exley.

The toxicity of an aluminium adjuvant depends upon the aluminium salt with aluminium hydroxyphosphate (known commercially as AdjuPhos™) being more toxic at the injection site than aluminium oxyhydroxide (known commercially as AlHydrogel™).

Vanwege de belangrijkheid volgt hier de eindconclusie van professor Exley over voornoemde Aluminiumverbindingen en vaccins in de originele taal. Kort door de bocht vertaald concludeert hij dat het niet te ontkennen is dat een klein aantal mensen die vaccinaties toegediend krijgen nadelige bijverschijnselen vertonen, waaronder bepaalde afwijkingen aan de hersenen. Deze afwijkingen aan de hersenen worden vrijwel zeker veroorzaakt door de Aluminiumverbindingen in de vaccins, waarvan de RIVM zegt dat ze honderd procent veilig zijn.

“It is undeniable that a small proportion of individuals receiving vaccines which include aluminium adjuvants experience what have been called severe adverse events and such ‘events’ include brain encephalopathies. These severe adverse events are almost certainly caused by aluminium adjuvants and recent research showing how immune-responsive cells load up their cytoplasm with particulates of aluminium now offers mechanistic insight into how aluminium adjuvants are not only always toxic at the vaccine injection site but how they can occasionally be toxic at distant sites in the body too. Why some individuals are more susceptible to toxicity due to aluminium adjuvants is the subject of ongoing research”.

Bij het RIVM krijgen we het volgende geruststellende verhaaltje:

Aluminium zit in de lucht, ons voedsel en ons drinkwater. Per dag krijgen we ongeveer 5-10 mg aluminium binnen via onze ademhaling en ons maagdarmkanaal. Daarbij veroorzaakt aluminium alleen problemen bij veel hogere doseringen.

Maar, wat het RIVM gemakshalve maar even niet vermeldt, is dat dit Aluminium niet in de hersenen terechtkomt en de Aluminiumverbindingen die worden gebruikt in vaccins, ook volgens professor Exley, wel degelijk:

We have recently learned that the migratory cells which populate the injection site following vaccination are capable of loading up their cell cytoplasm with particles of aluminium adjuvant without these particles having any immediate effect upon cell viability . These immune-responsive cells are subsequently found in lymph nodes but they are also capable of transporting their cargo of aluminium throughout the body including gaining access to the brain.

Als je dan beseft dat Exley verder zegt dat er geen normale niveau’s van Aluminium zijn in onze hersenen, dus iedere hoeveelheid Aluminium, ongeacht hoe klein, is abnormaal. Nog los van het feit dat als je Aluminium rechtstreeks in je bloedbaan spuit, achter je verdedigingslinie van je immuunsysteem, dat een hele andere weg aflegt en andere biologische effecten heeft in je lichaam dan als je iets inademt of opeet.

Kortom, het nieuwe onderzoek toont aan dat bij alle kinderen die autisme hadden er een hoge hoeveelheid Aluminium in de hersenen voor kwam. We weten dat er Aluminium in de vaccinaties zit en we weten dat dit ook in de hersenen terechtkomt, zoals aangegeven door professor Exley. Ook is bekend dat het RIVM iedereen met een kluitje het riet instuurt en op een dwaalspoor zet door te zeggen dat het allemaal heel normaal is omdat we dagelijks Aluminium binnenkrijgen. Ze zeggen er niet bij dat dit niet in de hersenen terechtkomt en de aluminium uit de vaccinaties wel degelijk.

Ter vergelijking, eerst het geruststellende verhaaltje van het RIVM.

De hoeveelheid aluminium in een vaccin is vele malen lager dan de hoeveelheid waar mensen en ook zuigelingen elke dag aan blootgesteld worden. Zo krijgt een baby in de eerste 6 maanden slechts circa 4 mg aluminium via vaccins binnen. Dit is nog minder dan de hoeveelheid aluminium die een baby elke dag standaard binnenkrijgt door ademen, eten en drinken. Ter vergelijking, door 1 hoeveelheid borstvoeding krijgt een baby 10 mg aluminium binnen en met flesvoeding 30 mg.

Ook al komt in het ene geval aluminium in het lichaam via een inenting en in het andere geval via de mond, het blijkt dat de hoeveelheid aluminium via voeding vele malen hoger is dan de totale hoeveelheid aluminium in de aluminiumverbindingen die in de Rijksvaccinatieprogramma-vaccins zit die een baby gedurende zijn eerste 6 levensmaanden krijgt. Daarnaast wordt een vaccin slechts eenmalig of enkele keren toegediend en is eten en drinken een dagelijks gebeuren.

En dan de conclusie van het onderzoek waar professor Exley aan refereert:

Intramuscular injection of alum-containing vaccine was associated with the appearance of aluminum deposits in distant organs, such as spleen and brain where they were still detected one year after injection.

Voor het eerst wordt nu door onderzoek duidelijk dat de Aluminiumverbindingen in vaccinaties wel degelijk voor enorme hersenproblemen kunnen zorgen.

https://youtu.be/-ecEz7KgYXY

Lees ook eens verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bashar al Assad in Russia 2015 10 21 02

Frankrijk is de steunpilaar van terrorisme in Syrië

werkelijk niet om aan te zien ra

Timmermans kiest zwaarste middel tegen Polen