HPV vaccinatieronde op meisjesschool loopt compleet fout af

De HPV vaccinatie van Gardasil, heeft al veel jonge meisjes in de vernieling geholpen.
Er zijn veel baby’s die toevallen (stuiptrekkingen en koorts) krijgen na vaccinaties en artsen vertellen dat dit normaal is. Ook dieren die vaccinaties krijgen worden ziek, krijgen koorts en kunnen epilepsie aanvallen krijgen.

De stuiptrekkingen laten zien dat er directe hersenschade ontstaat die ze meedragen voor de rest van hun leven.
De jongens in deze video lachen nerveus omdat ze niet weten wat ze met deze situatie aanmoeten.
Ook zijn ze gevraagd om de meiden met deze toevallen, in veiligheid te houden zodat de meiden die toevallen krijgen, niet hun hoofd kapot stoten aan de muur.

Volgen Gardasil zou het een geval zijn waarbij 1 op de 1000 deze aanvallen krijgt.
Het zou dus niet de schuld van de vaccinatie zijn, maar de schuld van een eiwit die je met je meedraagt.
Het zou dus de schuld van je genen zijn.
(Tuuuurlijk Gardasil, het is de schuld van de genen…zou het niet eerder de schuld zijn van de stoffen die in vaccinaties zitten?)

Mensen, als je je kind/huisdier/vee of jezelf wilt laten enten…doe je huiswerk en onderzoek wat er in zit.
Internet zit er vol mee.
Niet alleen dat, maar hoe zit het met de andere vaccinaties?
Weet ook dat de samenstelling hiervan extreem veranderd is tussen de jaren 80 en nu.
Niet alleen is het programma opgevoerd, maar er zitten nog meer giftige stoffen in.
Ja, er sterven misschien minder mensen aan ziektes, maar je loopt wel levenslang rond met beperkingen op mentaal of lichamelijk gebied.
Maar de mensen die sterven aan vaccinaties zijn groter dan het aantal mensen die sterven aan de werkelijke ziektes.

Lees verder via de Bron: World Unity

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Joris schreef:

  In Denemarken zijn vijf opvangcentra opgericht voor Gardasilslachtoffers na deze documentaire: www.youtube.com/watch?v=GO2i-r39hok

  De wachtlijsten liepen direct op tot maanden..

 2. joris schreef:

  2015-08-24
  Mevrouw Rivasi, van de Groenen in het Europese parlement, wil een stop op Gardasil:
  “J’appelle plus que jamais à un moratoire sur ce vaccin, qui n’a toujours pas démontré plus d’efficacité que le simple frottis – lui dénué d’effets secondaires graves et irréversibles – dans la prévention de l’apparition du cancer du col de l’utérus.”

  Google Translate (plus): “Ik roep meer dan ooit voor een moratorium op het vaccin, waarvan niet is aangetoond dat het effectiever is dan een eenvoudig uitstrijkje -met ernstige en onomkeerbare neveneffecten- bij het voorkomen van het ontstaan ​​van baarmoederhalskanker. ”

  www.michele-rivasi.eu/medias/gardasil-non-a-la-vaccination-dont-la-balance-benefice-risque-nest-pas-demontree/

 3. desireerover schreef:

  Ten eerste, laten we alsjeblieft stoppen met de walgelijke, kunstmatig opgewekte gewoonte om meisjes en jonge vrouwen ‘meiden’ te noemen.
  Dat is een opzettelijk denigrerende term.
  Meisjes verdienen respect: zij zijn de moeders van de toekomst.
  Zonder hen (en hun gezondheid) IS er immers geen toekomst…

  En ja, Gardasil en Cervarix zijn levensgevaarlijke vaccins.
  In 2009 verscheen mijn boek “Baarmoederhalskanker, de HPV-vaccins als een ‘deus ex vagina'”. Daarin beschreef ik de productiewijze en ihoudsstoffen: nog nooit eerder gebruikte recombinante DNA-technieken met wezensvreemde cellen (van een gist en van een nachtuiltje), giftige ingrediënten en toegevoegde chemische stoffen. De bange vermoedens die ik uitte over de niet te overziene negatieve gevolgen van het inspuiten van die vaccins, zijn helaas allemaal bewaarheid, en erger.

  Bovendien was ik er tijdens mijn research naar de historie van vaccinatie achtergekomen dat de vaccinatiepraktijk is gebaseerd op leugens, misleiding en pseudo-wetenschap. Edward Jenner was met zijn koepokvaccinaties in 1798 de eerste die het menselijk genoom heeft gemanipuleerd door het in de bloedstroom brengen van dierlijke genetische informatie. En, net als Jenner, heeft met zijn rabiesvaccins ook Louis Pasteur tot de dag van vandaag een spoor van dood en verderf getrokken…

  Gebruik van de anticonceptiepil berooft het lichaam van juist die vitaminen en mineralen, die de baarmoederhals nodig heeft om gezond te zijn. Zo veroorzaakt het door de pil opgewekte tekort aan foliumzuur beschadigingen in de baarmoederhals. Rudolf Virchow zag al rond 1900 dat ziekteverwekkers een voorkeur voor beschadigd weefsel hebben. Dus moeten we dan verbaasd zijn dat daarin humaan papillomavirussen (HPVs) worden gevonden?
  Maar hieruit volgt dat HPVs een gevolg zijn van een nutriëntentekort, en niet een oorzaak van kanker…. (want anders zouden we ook moeten zeggen dat brandweerlieden de brand hebben aangestoken, omdat zij altijd bij een brand worden aangetroffen…!).

  Het antwoord voor een gezonde baarmoederhals is dus een voedingspatroon dat het lichaam voorziet van alle stoffen die het vooropbouw en onderhoud nodig heeft!
  Maar ja, daar valt geen patent op te zetten om er miljarden mee te verdienen.

 4. Roos schreef:

  Uuuh, jongens op een meisjesschool?

Geef jouw mening

Close
%d bloggers liken dit: