in ,

Je verwacht het niet: KPN-topman afwezig in eerste 5G-rechtszitting

31472499937 18bcff1e26 5G

Voorafgaand aan de rechtszitting van afgelopen week had Joost Farwerck, de CEO van KPN, aan de Rotterdamse toegezegd dat hij ter zitting zou verschijnen.

De Bond verzocht daarna de rechtbank om de zitting rechtstreeks op internet uit te zenden.

Farwerck vroeg de deze wens niet te honoreren. Toen die had besloten de uitzending wel toe te staan, trok Farwerck zijn toezegging in.

‘De topmannen uit het bedrijfsleven hebben altijd mooie praatjes over transparantie, maatschappelijke verantwoordelijkheid en dat soort zaken. Al die woorden blijken niets waard', zegt Jordy Zwarts, voorzitter van de Bond.

‘Als Farwerck op de man af wordt gevraagd om voor de veiligheid van zijn product in te staan, dan duikt hij weg. Hij wil het publiek blijkbaar niet onder ogen komen.'

Verklaring
De die de Bond had aangespannen, draaide om een verklaring die Farwerck niet wil ondertekenen.

De Bond had hem en anderen van KPN schriftelijk gevraagd te verklaren dat op geen enkele wijze nadelige effecten heeft of zal hebben op de gezondheid van mensen die aan de van het mobiele netwerk worden blootgesteld.

Een adviseur van KPN liet daarop ….

Lees verder bij de bron: StralingsBewust.info

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
reset tlav 1024x532 1

De Grote Reset: hadden de ‘complotters’ gelijk?

Vaccinatie 1560499753

Verpleegkundigen twijfelen ook of ze zich laten inenten