in , ,

Kentekenregistratie nu ook langs de Nederlandse binnenwegen

De inzet van camera’s die kentekens registreren wordt uitgebreid naar de provinciale wegen. Daar worden 200 flitspalen de komende weken uitgerust met zogeheten ANPR-camera’s, bevestigt de na berichtgeving van de NOS. Er hangen al 130 van zulke apparaten langs de snelwegen.

Met ANPR (automatische nummerplaatherkenning) worden kentekens gescand en vergeleken met gegevens in de politiecomputers over mensen die worden gezocht of boetes hebben openstaan. Komt de naam in de politiebestanden voor, dan wordt de automobilist beboet of staande gehouden.

Zijn of haar gegevens worden net zolang bewaard tot de kwestie is afgehandeld. Komt de naam niet voor, dan worden de gescande gegevens gewist. Maar er is wetgeving in de maak om ook het bewaren van die gegevens toe te staan.

Bron; AD [Thnx-2-Luc]

NB; in de verkopen ze deze coating tegen ANPR

Lees ook eens verder bij de Bron: Kentekenregistratie nu ook langs de Nederlandse binnenwegen


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Klaar Wakker
3 jaren geleden

Heeft nog steeds niemand door dat er steeds meer registratie is over waar U bent, wie U bent, wat U doet, hoeveel afval U wegbrengt en wanneer, wat U emailt, waar U belegt en hoeveel. Of denkt U dat dit allemaal toeval is en mogen ze dit allemaal best van U weten? Voor hen bij wie nog geen lampje gaat branden adviseer is op internet te zoeken bij Nieuwe Wereld Orde. Een fascistische beweging die burgers als slaven ziet die onder controle moeten worden gehouden op alle manieren die de elite goed dunkt. Valt U op dat dit erg lijkt op wat de EU voor staat? Wordt wakker en protesteer bij Gemeente en politiek en kom in actie!!

Sem
2 jaren geleden

Met de komende invoering ‘De Wet Paden -betreft het verplicht hebben van een “Fietsplaatje” komt er ook trajectcontrole op de fietspaden

Frans
2 jaren geleden

Wet Paden
.
Wettelijk kader

Ingevolge artikel 1, eerste lid van de Wet Paden is deze wet uitsluitend van toepassing op openbare wegen. Ingevolge het tweede lid onder I wordt in deze wet mede verstaan onder “wegen”: voetpaden, rijwielpaden, jaagpaden, dreven, molenwegen, kerkwegen en andere verkeersbanen voor beperkt gebruik.

Demiurg
2 jaren geleden

Zo komt de Rechtspraak !!!!! – aan z’n geld.
.
Stelen bij de burger – door de Wet oneigenlijk te gebruiken/
,
De Calvinist laat zich graag bestelen = Rom. 13 bijbel

Dave
2 jaren geleden

Van onderstaande tekst maken overheden misbruik van.
Zefs in de VS worden burger op grond van deze tekst ter dood gebracht : ===
.
Romeinen 13
Want de overheden zijn niet tot een vreze den goeden werken, maar den kwaden. Wilt gij nu de macht niet vrezen, doe het goede, en gij zult lof van haar hebben;

Want zij is Gods dienares [rechtbank], u ten goede. Maar indien gij kwaad doet, zo vrees; want zij draagt het zwaard niet te vergeefs; want zij is Gods dienares, een wreekster tot straf dengene, die kwaad doet.

Daarom is het nodig onderworpen te zijn, niet alleen om der straffe, maar ook om des gewetens wil.

Want daarom betaalt gij ook schattingen [belasting] ; want zij zijn dienaars van God, in ditzelve geduriglijk bezig zijnde.

Zo geeft dan een iegelijk, wat gij schuldig zijt; schatting, dien gij de schatting, tol, dien gij den lol, vreze, dien gij de vreze, eer, dien gij de eer schuldig zijt.

Europees Defensiefonds brengt Europese militarisering in stroomversnelling

Onrechtmatige aanmeldingen in EPD-LSP blijken structureel probleem