in , , , , , ,

Klimaatgekte in Duitsland: samenleving en bedrijven in zwaar weer door groen beleid en de-industrialisatie

duitsland 1561708730
O12 / Pixabay

Er gaat inderdaad heel wat veranderen – vrijwel alles, om precies te zijn. Of dat een verandering ten goede is (welvaart, banen, betaalbaar vervoer en stabiele energie worden opgegeven in ruil voor onbeperkte massa immigratie, de-industrialisering en onbetaalbare voorzieningen) is echter maar de vraag.

————————————————————————————————————————————–

‘Demise of Deutschland’: Duitsers breken met linksgroene koers hun na WO-2 opgebouwde welvarende samenleving weer razendsnel af

————————————————————————————————————————————–

Het Duitse ‘groene’ klimaatbeleid loopt al jarenlang ver voor op de rest van Europa. De statistieken tonen onverbiddelijk aan dat niet alleen de bevolking -dat door de omschakeling op windmolens en zonnepanelen met torenhoge elektriciteitsprijzen werd opgezadeld-maar ook het Duitse bedrijfsleven hierdoor in almaar zwaarder weer terecht komt. Ondanks de enorme en blijvende schade die dit beleid de samenleving toedient gaat Nederland met het Klimaatakkoord hetzelfde pad op.

De Groenen (Duitse GroenLinks) zorgden ervoor dat de Duitse bondskanselier Angela Merkel, ooit een groot voorstander van kernenergie (vrijwel uitstootvrij, stabiel, op termijn goedkoop en vrijwel ongelimiteerd), 180 graden draaide en besloot alle kerncentrales te sluiten. Dieselauto’s worden –ondanks het feit dat ze veel schoner zijn geworden- stapsgewijs verboden, en de linksgroenen zijn ook druk bezig om een einde te maken aan kolencentrales en zelfs de complete Duitse industrie.

Demise of Deutschland

Dit extremistische ‘groene ‘beleid, dat het Nederland met het Klimaatakkoord grotendeels gaat kopiëren, heeft Duitsland bepaald geen goed gedaan. Het leidt tot de ‘Demise of Deutschland’, zoals ook in de Britse Telegraph wordt geconcludeerd. ‘De ooit onaantastbaar lijkende Duitse nationale kampioenen, van VW en Deutsche Bank tot Bayer en Wirecard, zijn in de greep van schandalen en crisis. Concurrenten vragen elkaar hoeveel erger het nog kan worden voor Deutschland AG.’

Volkswagen en Daimler (BMW, Mercedes) kunnen meer boetes verwachten vanwege de nasleep van het diesel emissieschandaal, en Bayer ziet zich na de $ 63 miljard kostende aankoop van het beruchte Monsanto geconfronteerd met duizenden rechtszaken vanwege het bestrijdingsmiddel Roundup, dat volgens diverse onafhankelijke onderzoeken kankerverwekkend is.

Staalgigant Thyssenkrupp gaat 6000 banen schrappen, en zowel Europa’s grootste vliegtuigmaatschappij Lufthansa  als chipmaker Siltronic geven winstwaarschuwingen af omdat de wereldhandel aan het inzakken is, wat slecht is voor de Duitse exportmachine. De Duitse infrastructuur valt op talloze plaatsen uit elkaar, met ‘Dauerstau’ op de ooit beroemde autobahnen als gevolg, en de digitale infrastructuur loopt ver achter op de rest van Europa. Grote bouwprojecten kampen met gigantische kostenoverschrijdingen en/of willen maar niet afkomen, of moeten soms nog voor opening weer worden afgebroken (nieuwe Berlijnse luchthaven).

Weg met grote bedrijven en welvaart, onbeperkt welkom voor migranten

Angela Merkels CDU voelt in de peilingen de hete adem van de Groenen in de nek, en neigt daarom naar een nog extremistischer klimaatbeleid. Zo wordt overwogen de kolencentrales al in 2030 in plaats van 2038 te sluiten. Nu de Groenen dankzij de jarenlange klimaatpropaganda door de linkse media zo groot zijn geworden, zullen ‘de klimaatdoelen voor Duitsland worden wat Brexit nu is voor het Verenigd Koninkrijk.’

Zo zijn de linksgroenen hard op weg Duitsland te de-industrialiseren. Ze willen geen kernenergie, geen kolen, geen olie (en de collega’s in Nederland zelfs geen gas), geen diesel, geen grote ‘vervuilende’ industrieën meer, en überhaupt geen grote tech bedrijven als Google en Amazon. Wat ze wèl willen is onbeperkte massa immigratie van laag- of niet opgeleide moslims uit Afrika en het Midden Oosten, en nog veel hogere belastingen op (auto- en vlieg)vervoer en ‘duurzame’ energie.

Duitse conservatieven –feitelijk alleen nog maar de AfD en een minderheid van het CSU in Bayern- zien met lede ogen aan hoe Duitsland zichzelf door middel van Umvolkung en het afbreken van de naoorlogse geïndustrialiseerde samenleving aan het afschaffen –dus verwoesten- is. Het begint er steeds sterker op te lijken dat de Duitse natie inderdaad opzettelijk zelfmoord aan het plegen is, zoals extremere stemmen al geruime tijd waarschuwen.

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
google 1561722181

Binnenkort kan je bij Google automatisch je geschiedenis laten verwijderen

titanic rotschild

De Rothschild’s zonken de Titanic om de Federal Reserve op te zetten