in ,

KRANKZINNIG!: “Naamswijziging ministeries kost miljoenen”

screenshot 243

De naamswijziging van ministeries gaat miljoenen 's kosten. Alle websites, e-mailadressen, enveloppen en naamborden moeten worden vervangen. 

Hoeveel er precies gemoeid is met de operatie is nog onduidelijk. Ingewijden op meerdere departementen bevestigen dat het alles bij elkaar om een paar miljoen moet gaan, meldt De Telegraaf.

De nieuwe coalitie wil verschillende ministeries een nieuwe naam geven. De meest opvallende is die van ‘Veiligheid en Justitie', dit wordt na de kabinetswisseling omgedoopt tot ‘Justitie en Veiligheid'. De vier partijen vinden namelijk dat justitie voor veiligheid hoort, omdat het de basis vormt van de .

Bekend is dat de naamswijziging van Economische Zaken naar ‘Economische Zaken, Landbouw en Innovatie' in 2010 maar liefst 1,5 miljoen euro heeft gekost. Twee jaar later werd het voor een vergelijkbaar bedrag weer teruggedraaid.

Bron:
www.ad.nl

Lees ook eens verder bij de Bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
15142185220 05c8365f7d GGZ

GGZ wil toch weer gegevens uitwisselen ondanks risico op rechtzaken

dstsklx p8s

Vluchtelingenpolitiek is ‘het grootste bedrog van de 21e eeuw’