in , , , ,

Lachen: Mueller-rapport, Bill Clinton had veelvuldig telefoonsex met Monica Lewinsky in Air Force One, getaped door Rusland

De examinator van Washington meldt dat een geredigeerd gedeelte van het Mueller-rapport een claim vermeldt, dat president Bill telefoongesprekken opnam met vanuit Air Force One met Monica Lewinsky.

Clinton zou in de jaren negentig door Rusland zijn opgenomen, waardoor Rusland de zaak al voor Amerikaanse functionarissen wist. Een verwijzing naar het Clinton-intercept werd geredigeerd in het Mueller-rapport om de ‘persoonlijke ’ te beschermen, maar bronnen vertelden de examinator van Washington dat de context duidelijk maakt wat er is verduisterd.

Volgens het rapport stuurde het Centre for the National Interest, president Dimitri Simes, Trump’s schoonzoon Jared Kushner een uit 2016 met aanbevolen bespreekpunten om de Russische aanvallen van Hillary Clinton tegen te houden. De e-mail verwijst naar “een goed gedocumenteerd verhaal van zeer twijfelachtige bronnen” tussen Bill Clinton en Rusland.

Tijdens een bijeenkomst in New York vertelde Simes aan Kushner de details: Rusland zou president Clinton aan de telefoon met Lewinsky hebben opgenomen en vragen openen over buitenlandse invloed op de ex-presiden. – Washington Examiner

“Tijdens de bijeenkomst van 17 augustus leverde Simes aan Kushner de Clinton-gerelateerde informatie die hij had beloofd.” Simes beweerde dat hij deze informatie van de voormalige en Reagan White House-officier Fritz Ermarth had ontvangen, die beweerde dat hij het had vernomen van Amerikaanse inlichtingenbronnen, niet van Russen.”

En de verwijzing van het Mueller-rapport naar een claim dat president Trump iets met plassende prostituees in een hotelkamer in Moskou deed, werd niet geredigeerd”

Volgens Ermarth, een 78-jarige die 25 jaar in de CIA heeft gewerkt en van 1988 tot 1993 voorzitter was van de National Intelligence Council,  suggereert het Mueller-rapport onnauwkeurig is en dat hij gerubriceerde informatie verkeerd heeft behandeld – terwijl hij in feite zegt dat hij openbare informatie gebruikte.

Het rapport van Ken Starr uit 1998 over de affaire van Clinton met Lewinsky identificeerde 17 telefoongesprekken over seks in 1996 en 1997. Volgens het rapport vertelde Clinton Lewinsky dat hij vermoedde dat een buitenlandse ambassade (hij specificeerde niet welke) zijn telefoons opnam, en hij stelde coververhalen voor. Als ze ooit in twijfel worden getrokken, zou ze moeten zeggen dat ze twee vrienden waren.Als iemand ooit naar hun telefoongeslacht vroeg, zou ze moeten zeggen dat ze wisten dat hun telefoontjes almaar werden gecontroleerd en dat het telefoongeslacht slechts een kwestie was van aandoen.

Ermarth denkt dat hij Simes heeft verteld dat het telefoontje van Clinton-Lewinsky is onderschept terwijl de president op reis was met Air Force One, maar dat dit detail niet naar Kushner is overgebracht of in het rapport is opgenomen. – Washington Examiner

Volgens Ermarth werd hij niet geïnterviewd door Mueller en vertelde dat hij tijdens een reis in 2014 of 2015 naar Washington het telefoonsex van Clinton met Simes besprak. Woordvoerders van Mueller, Simes en Kushner hebben niet gereageerd op de verzoeken van de onderzoeker om commentaar.

Het Mueller-rapport werd geredigeerd door het ministerie van Justitie in samenwerking met het Mueller-team. In totaal waren er 855 redacties, volgens The Smoking Gun. Slechts 7% hiervan was voor ‘persoonlijke privacy’, aldus Vox.

Het merendeel van de redacties was echter te wijten aan de betrokkenheid van jurybesprekingen of schade aan een lopende zaak.

Volgens het rapport, vertelde Simes aan onderzoekers dat Kushner het telefoonsexverhaal als ‘oud nieuws’ leek te beschouwen, omdat nieuwscentra al lang geleden hadden gemeld dat Rusland over vergaande kennis over Lewinsky beschikte. Ondertussen vertelde Kushner aan het Mueller’s team dat hij geen informatie van Simes ontving die “geonperationaliseerd” kon worden en betwijfelde of er nieuwe negatieve informatie op de Clintons te vinden was. – Washington Examiner

Dus – een niet-geverifieerde bewering dat Trump prostituees liet plassen in Moskou werd gepubliceerd zonder redacties, terwijl Bill Clinton’s vermeende telefoongesprek met de telefoon van Air Force One onder de pet bleef.

Lees verder bij de bron: Zero Hedge

Photo by sharedferret


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bijna geen student te vinden bij studentendemonstratie tegen klimaatverandering

Lammetjes vangen, dat lukt de politie dan weer wel