in , ,

Links is begonnen met Amsterdam te slopen: parkeren, OZB, afvalstoffenheffing, trouwen en vergunningen exorbitant verhoogt

laughing 1541078423
geralt / Pixabay

Sorry Amsterdammers, maar jullie hebben er echt zelf voor gekozen.

In het coalitieakkoord van GroenLinks, D66, PvdA en SP was alleen opgenomen dat de parkeertarieven in het Centrum tot 7,50 euro zouden worden opgehoogd, maar nu blijkt dat ook in andere stadsdelen flink extra moeten betalen.

In het Centrum en de Jordaan worden de parkeertarieven verhoogd tot 7,50 euro per uur (was 5 euro), in het gebied daaromheen (bijvoorbeeld West, De Pijp en Oosterpark) moet vanaf volgend jaar 6 euro per uur betaald worden. Dat was 3 euro.

In bijvoorbeeld Bos en Lommer, De Baarsjes, Rivierenbuurt en Indische Buurt worden de tarieven verhoogd naar 4,50 euro per uur.

Het verhogen van de tarieven is voor veel groepen bewoners ingrijpend, zoals ouderen of minima die nog steeds bezoek willen kunnen ontvangen. Maar ook bedrijven die de parkeerkosten moeten gaan doorberekenen aan Amsterdammers.

Naast het ophogen van OZB en afvalstoffenheffing, wordt ook trouwen en het aanvragen van vergunningen fors duurder.

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl

Eigen schuld, dikke bult.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
terreur 1540988897

Terreurniveau 4 in Nederland

VS, NAVO en EU hebben de Macedonische democratie misdadig gemanipuleerd en naar eigen hand gezet