in

Massaproces tegen de niet werkende PCR test

rechter 1559908088
mohamed_hassan / Pixabay

De meeste mensen weten al dat de PCR-test geen virus kan detecteren. Dit werd bevestigd door de uitvinder Kary B. Mullis zelf. Hij noemde deze praktijk zelfs een “oxymoron”, wat een contradictio in terminis is.

De validatie van de PCR-test bestaat niet. In principe is het zo dat zolang er geen zuivere isolatie van het vermeende virus is en de postulaten van Koch niet worden nageleefd er geen enkele test in deze wereld kan bepalen of iemand besmet is.

Ondertussen schreeuwen de media en politici de testresultaten van de daken en gebruiken ze het als excuus voor hun rampzalige beleid.

Op grond van deze PCR-test – die niet gevalideerd en goedgekeurd is – werd de lockdown en andere inperkende maatregelen beslist door ambtenaren. Het gebruik van deze PCR-test is in strijd met de medische normen.

Dus de Europese ministers die dit inzetten plegen willens en wetens en dragen de volledige wettelijke verantwoordelijkheid (privéaansprakelijkheid).

Een echt massaproces bestaat …..

Lees verder bij de bron: Vrijspreker.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
biggest bee

Gif van honingbijen maakt korte metten met borstkankercellen

53e0d54a4f52ae14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254794f7d2f72d4914e 640 corona app

Overheid en ICT: Kwetsbaarheden ontdekt in broncode CoronaMelder