in ,

Media Blackout: Moderna’s FDA-rapport vermeldt 13 sterfgevallen in vaccinonderzoeken – 6 in vaccingroep, 7 in placebo

vax spiro scaled 1

Het Pfizer Covid-vaccin wordt al aan het publiek in het VK toegediend en de eerste doses zijn in de VS gegeven voorafgaand aan een massale vaccinatiecampagne op wereldwijde schaal.

Het is belangrijk om te erkennen dat het Pfizer Covid-vaccin niet is goedgekeurd door de FDA. Het heeft alleen een Emergency Use Authorization (EUA) gekregen, wat betekent dat het vaccin niet het standaardproces heeft doorlopen om officiële goedkeuring te krijgen van de regelgevende instantie.

Nu zal Moderna’s experimentele Covid-vaccin dezelfde Emergency Use Authorization krijgen, waardoor het schot kan worden verspreid onder miljoenen mensen.

We zijn al getuige geweest van kortdurende bijwerkingen (bijwerkingen) van het Pfizer-vaccin. De waarheid is dat niemand weet wat de langetermijneffecten zouden kunnen zijn en het lijkt erop dat het publiek wordt onderworpen aan een experiment op wereldschaal.

In dit rapport onderzoeken we discrepanties in het FDA Moderna-rapport waarover is gestemd door een adviespanel. Het panel stemde met 20-0 om EUA aan te bevelen.

Enkele van de verschillen zijn onder meer kersverse proefdeelnemers om de gewenste resultaten te bereiken om EUA te behalen, evenals 13 totale sterfgevallen in de onderzoeken – 6 in de gevaccineerde groep en 7 in de placebo. Iets wat de media niet willen aanpakken.

https://www.youtube.com/watch?v=5IUzAtS2Usk

Lees verder bij de bron: Activist Post

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
zh

Waarom denk je dat de overheid jarenlang ziekenuisbedden heeft geschrapt? 

griep 1562063462

We beginnen te draaien: Corona komt elke winter terug, net als de GRIEP