in

Media is stil: Regering stuurt brief van elf (!!) kantjes aan wetsovertredingen Belastingdienst

3673240494 7a4c38439f belastingdienst1

Pieter Omtzigt (CDA) behandelt in een Twitter-draad een brief van de regering waar in maar liefst elf (!!!) kantjes uiteen wordt gezet hoe de zich niet aan de wet gehouden heeft. Hij vraagt zich af: ‘waar is de pers?!'

De regering stuurt een vooralsnog onvolledige brief aan de waarin allerlei misstanden bij de Belastingdienst worden aangekaart en toegegeven. Toch is het vooralsnog stil bij de Nederlandse pers en Omtzigt vindt dat, op z'n zachtst gezegd, nogal vreemd:

Wederom voelt hij zich kennelijk genoodzaakt om de hele boel maar voor te kauwen, dus maakt hij zelf maar een Twitter-draadje. En die is zeer zeker het lezen waard als je wilt begrijpen hoe verrot het huidige overheidssysteem eigenlijk al jaren is.

En niet alleen dat, hij pakt ook demissionair premier terecht aan op het ontkennen van zijn verantwoordelijkheid voor een groot deel van deze hele affaire.

In feite laat hij hier zien dat er werkelijk álle reden toe is om Rutte keihard aan te pakken op dit , maar dat de premier door de media eigenlijk buiten schot wordt ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bananenrepubliek2

Grapperhaus wil seksueel misbruik van een lijk niet bij wet strafbaar stellen

gobalisatie en migratie e1557657910495

Immigratie helpt niet tegen vergrijzing (of wilt u een half miljard Nederlanders?)