in

Media is stil: Regering stuurt brief van elf (!!) kantjes aan wetsovertredingen Belastingdienst

Pieter Omtzigt (CDA) behandelt in een Twitter-draad een brief van de regering waar in maar liefst elf (!!!) kantjes uiteen wordt gezet hoe de zich niet aan de gehouden heeft. Hij vraagt zich af: ‘waar is de pers?!’

De regering stuurt een vooralsnog onvolledige brief aan de Tweede Kamer waarin allerlei misstanden bij de Belastingdienst worden aangekaart en toegegeven. Toch is het vooralsnog stil bij de Nederlandse pers en Omtzigt vindt dat, op z’n zachtst gezegd, nogal vreemd:

Wederom voelt hij zich kennelijk genoodzaakt om de hele boel maar voor te kauwen, dus maakt hij zelf maar een Twitter-draadje. En die is zeer zeker het lezen waard als je wilt begrijpen hoe verrot het huidige overheidssysteem eigenlijk al jaren is.

En niet alleen dat, hij pakt ook demissionair premier terecht aan op het ontkennen van zijn verantwoordelijkheid voor een groot deel van deze hele affaire.

In feite laat hij hier zien dat er werkelijk álle reden toe is om Rutte keihard aan te pakken op dit dossier, maar dat de premier door de media eigenlijk buiten schot wordt ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Steun John !!!!!!
30 dagen geleden

Zorg dat de mensen die die zorgen dat nieuws bij U terecht komt worden gesteund met Uw bijdragen … Deze mensen (zoals John, de man acher JD) stoppen al hun energie en tijd in de deze website om U maar in staat te stellen te weten wat er achter de schermen aan de gang is en wat door de media niet wordt verteld.
John is te bescheiden om het te vragen, maar hij en zijn gezin kunnen kan ook niet van de lucht leven. Daarom vraag ik het voor hem. DOEN !!!!!

Grapperhaus wil seksueel misbruik van een lijk niet bij wet strafbaar stellen

Immigratie helpt niet tegen vergrijzing (of wilt u een half miljard Nederlanders?)