in

Medisch ‘bewijs’ om onder mondkapjesplicht uit te komen is te koop voor €5,50

De mondkapjesplicht die vanaf dinsdag 1 december gaat gelden heeft geleid tot een online aflatenhandel in medische ‘bewijzen’.

Deze ‘bewijzen’ zouden de drager ervan een vrijstelling geven van de mondkapjesplicht. Op verschillende sites is het mogelijk om voor enkele ’s een kaart te bestellen die zegt dat je om medische redenen een uitzondering vormt op de mondkapjesplicht.

De kaarten worden niet erkend door het RIVM.

De website hulpmiddelkaart.nl zegt hulp te willen bieden aan mensen die onder de uitzondering vallen. Zij moeten vanaf morgen van de zelf aantoonbaar kunnen maken dat ze om medische redenen geen mondkapje kunnen dragen.

Iedereen kan een hulpmiddelkaart bestellen. Je hoeft hier verder niet voor te bewijzen dat je onder de uitzonderingsregel valt. Een woordvoerder van hulpmiddelkaart.nl laat aan Hart van weten dat de website ‘niet bevoegd is om te controleren of iemand onder de uitzondering valt.’

Er is verder ook geen samenwerking met de overheid.Op de vraag of de handel in vrijstellingen ethisch verantwoord is, wil de woordvoerder niet ingaan.

Volgens haar zal de website doorgaan met de verkoop van de kaarten zo lang dit niet …..

Lees verder bij de bron: Hart van Nederland


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Republiekein
6 maanden geleden

Alles is te koop, alles draait om geld????.

astrid
6 maanden geleden

DIT IS FAKENEWS!!!!!!!!! 2 Weken geleden stond dit kaartje officieel op de website van de rijksoverheid. Het werd zelfs op deze site HIER getoond met een link. Maar het werd toen zo ontzettend vaak gedownload dat ze het van die site(rijksoverheid) afhaalden. Er zijn nu zat sites die het zelf geplaatst hebben ter download. Deze kaart die je kan kopen zit in een plastic houder met band voor om je nek, je betaalt als het ware de plastic case met band.
Wel is het jammer dar er mensen zijn die hiervan profiteren, terwijl het 2 weken geleden op de rijksovrheid heeft gestaan!!!!!!!!!!!!

The Great Reject – Of The Great Reset

PCR-test-fittie: prof. dr.’en- slopen PCR-coronatest, RIVM-prof. dr.’en ontkennen alles