in

PCR-test-fittie: prof. dr.’en- slopen PCR-coronatest, RIVM-prof. dr.’en ontkennen alles

Onvoorstelbaar, vindt hij het. Werkelijk onvoorstelbaar. Mensen moeten in quarantaine na een positieve uitslag van een „fluttest”, zegt dr. Borger, zelf moleculair bioloog. De lockdown is ingevoerd vanwege „nietszeggende cijfers”.

De stijging van het aantal positieve tests in september is volgens hem het gevolg van een gewijzigde testprocedure, niet van verdere verspreiding van het .

Borger vraagt zich zelfs af of alle patiënten die met longproblemen in het ziekenhuis liggen wel écht corona onder de leden hebben.

„Het kan ook griep zijn. De symptomen lijken als twee druppels op elkaar.”

De bioloog ziet dat in september het aantal positieve testuitslagen als een de lucht in schiet. „Noem het geen coronabesmettingen. Dat zijn het niet.” De stijging verbaast hem.

„Ik viel bijna van mijn stoel van verbazing toen ik dit hoorde.” Beide wijzigingen verhogen volgens hem de kans op een foute testuitslag. Het ontkent dat.

Prof. Bert Niesters, hoofd afdeling klinische virologie aan het UMCG, vindt het „de grootste flauwekul” om aan de betrouwbaarheid van de PCR-test te twijfelen.

„We werken er al dertig jaar mee, voor van alles: testen op het HPV-virus, voor kankerdiagnoses, bij transplantaties en bij genetisch onderzoek naar aanleg voor erfelijke aandoeningen. De test is zó uitgebreid gebruikt. Laboranten hier in Groningen en de rest van Nederland zijn bovendien goed opgeleid. Ze weten écht wel wat ze doen.”

Koopmans:  ……

Lees verder bij de bron: TPOok


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stop de NIeuwe Wereld Orde
8 maanden geleden

Via diverse internationale vooraanstaande wetenschappers leren we dat de PCR totaal ongeschikt is om CV mee aan te tonen. Daar is geen enkele twijfel en er is een zeer grote en degelijke onderbouwing.
Zelfs de bedenker van de PCR test zegt dat de door hem ontwikkelde test niet geschikt is om CV mee aan te tonen.
Als wetenschappers, artsen en leken deze discussie zeer goed kunnen volgen dan moet deze Prof. Bert Niesters dat zeker ook kunnen weten en als hij zich distancieert van de mening van de wetenschappelijke wereld dan laadt deze prof een grote verantwoordelijkheid op zijn schouders door te beweren dat PCR wel geschikt is. ALs deze prof dat echt meent dat zal deze prof dat ook met duidelijk bewijs moeten aantonen.

Voorlopig plaatsen we de naam van Prof. Bert Niesters, hoofd afdeling klinische virologie aan het UMCG, op de lijst om hem later te doen vervolgen wegens betrokkenheid bij een wereldwijde samenzwering.

Medisch ‘bewijs’ om onder mondkapjesplicht uit te komen is te koop voor €5,50

Vuurwerkverbod van tafel? Vuurwerkverkopers stappen naar de rechter