in

PCR-test-fittie: prof. dr.’en- slopen PCR-coronatest, RIVM-prof. dr.’en ontkennen alles

Onvoorstelbaar, vindt hij het. Werkelijk onvoorstelbaar. Mensen moeten in quarantaine na een positieve uitslag van een „fluttest”, zegt dr. Borger, zelf moleculair bioloog. De lockdown is ingevoerd vanwege „nietszeggende cijfers”.

De stijging van het aantal positieve tests in september is volgens hem het gevolg van een gewijzigde testprocedure, niet van verdere verspreiding van het .

Borger vraagt zich zelfs af of alle patiënten die met longproblemen in het liggen wel écht onder de leden hebben.

„Het kan ook griep zijn. De symptomen lijken als twee druppels op elkaar.”

De bioloog ziet dat in september het aantal positieve testuitslagen als een raket de lucht in schiet. „Noem het geen coronabesmettingen. Dat zijn het niet.” De stijging verbaast hem.

„Ik viel bijna van mijn stoel van verbazing toen ik dit hoorde.” Beide wijzigingen verhogen volgens hem de kans op een foute testuitslag. Het ontkent dat.

Prof. Bert Niesters, hoofd afdeling klinische virologie aan het UMCG, vindt het „de grootste flauwekul” om aan de betrouwbaarheid van de PCR-test te twijfelen.

„We werken er al dertig jaar mee, voor van alles: testen op het HPV-virus, voor kankerdiagnoses, bij transplantaties en bij genetisch onderzoek naar aanleg voor erfelijke aandoeningen. De test is zó uitgebreid gebruikt. Laboranten hier in Groningen en de rest van zijn bovendien goed opgeleid. Ze weten écht wel wat ze doen.”

Koopmans:  ……

Lees verder bij de bron: TPOok


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Medisch ‘bewijs’ om onder mondkapjesplicht uit te komen is te koop voor €5,50

Vuurwerkverbod van tafel? Vuurwerkverkopers stappen naar de rechter