in ,

Minister Koenders weigert opnieuw alle info over naheffing

Die naheffing toch. Eerst 640 miljoen, werd toen ineens 1,1 miljard euro. Veel ophef, netjesop tijd betaald. En een paar maanden later nog ineens weer 200 miljoen. Uit onderzoek bleek al dat ministers logen over het feit dat ze niet op de hoogte waren van de naheffing. De naheffing bleek vervolgens ook nog eens gebaseerd op prostitutie, drugs en gokken. Toen bleek dat dit wel voor Nederland en Engeland geldt, maar bijvoorbeeld niet voor Griekenland en Frankrijk. Toen werden prangende vragen van dagbladen genegeerd, de Telegraaf zelfs naar de rechter.

Maar het feest van , misleiding en propaganda rondom de naheffing kent geen einde: gister kreeg ook het CDA weer keihard nul op rakest van MinBuZa Koenders:

Het CDA stelde een simpele vraag: mogen wij de correspondentie inzien tussen het Kabinent en de EU, zo nee, waarom niet? De onderstaande zinssnede vat de gehele strekking Koenders’ antwoord samen: “Alle relevante feiten en argumenten over de totstandkoming van de naheffing zijn aan de Kamer overlegd. Verdergaande openbaarmaking van correspondentie met de Europese Commissie dan is gebeurd op grond van de Eurowob, danwel inzage in de documenten acht het kabinet onwenselijk op de in de brief genoemde gronden.”

Dat is de zoveelste dikke middelvinger van de MinBuZa naar het CDA en het volk. De details over de naheffing van de federale EU-overheid op de Nederlandse bevolking blijft gewoon geheim. Maar betalen, dat doen we wel. Zonder te zeuren, het gewenste bedrag op het gewenste moment. En de belastingen? Die gaan gewoon omhoog.

Lees verder via: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henny Groote
5 jaren geleden

Sjoemelaars, nu weer nieuw plan, WET? verzekeraars gaan ook beslissen over ziekte uitkering want wordt aparte verzekering. Geen voordeel niet voor werkgevers en ook niet voor werknemers. Bij “vermeende” ziekte gaan verzekeraars strijden over de aansprakelijkheid werkgever of werknemer. Tijdens dit juridische gevecht wordt er niets uitbetaald, de werknemer raakt in financiële ellende komt in de schuldsanering en heeft geen recht op rechtsbijstand. Nieuwe trend alles wordt geregeerd door verzekeraars! Bij ziekte geen vergoeding noodzakelijke behandeling en/of medicijnen enz. enz. Begrijp het goed: Voorheen : ervaringen als werkgever met (echt) zieke werknemer maar met werk onwilligen die “zomaar” ziek thuis bleven. Grote zorgen en veel kosten voor het MKB. Nu afhankelijk van de policy van de verzekeraar ivm brandschadeaf handeling. Langs de mazen van de wet kun je als werkgever dan ook in de bijstand belanden!

Gemeente doet ‘onverteerbaar’ weinig voor mensen met schulden

Het uitbuiten van mensen in de bijstand gaat maar door