in

Ministers doen aangifte tegen actievoerende boeren

Minister Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken) heeft aangifte gedaan tegen boerenorganisatie Farmers Defence Force (FDF). Dat heeft haar woordvoerster laten weten.

“Het is belangrijk dat iedereen in Nederland zijn mening kan laten horen. Maar met intimidatie en bedreiging ga je de grens over. Daarom heb ik aangifte gedaan”, aldus Ollongren vrijdag.

Het Reformatorisch Dagblad meldde dat ook haar ambtgenoot Carola Schouten (Landbouw) vrijdag aangifte tegen FDF heeft gedaan. Een woordvoerder van haar ministerie wilde dat niet bevestigen.

De krant onthulde een paar weken geleden dat “tal van doodsverwensingen worden geuit in een besloten groep, onder meer aan het adres van politici”. D66-Kamerlid ….

Lees verder bij de bron: wnl.tv


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

7 Comments

Laat een reactie achter
 1. Die vuile, corrupte h**r*n lappen elke wet aan hun laars. Trouwens, WIE intimideert en bedreigt? Dat zijn jullie en niemand anders en dat alleen voor eigen gewin. La Kak voor terroristen en Schouren voor haar ouders met hun stinkende zaakje cab cleesvervangers.

 2. Eens kijken hoelang het duurt eer dat er hiervoor boeren worden opgepakt.
  Ik vind dat deze aangiften na die van Wilders aan de beurt horen te komen.
  De intimidaties van de moslims zijn veel gevaarlijker, gezien de dagelijkse aanslagen die ze gewend zijn te plegen.

 3. HUH? INtimidatie en bedreiging? Ik heb gister een filmpje op youtube zitten kijken war ze allemaal heel vreedzaam samen waren, plezier hadden zelfs, niks grove leuzen, scheldwoorden enz, gewoon een vreedzame samenkomst. Waar HAALT ze het vandaan?

 4. Bedreigen is niet mooi …. maar burgers verraden aan de Nieuwe Wereld Orde is vele malen erger ..
  Mevrouw Ollongren heeft geen idee waar zij mee bezig is en als die NWO er is, is er geen weg terug uit die fascistische staat. Maar dan is het ook voor Ollongren te laat ….
  Burgers zien nu al twintig jaar hoe referenda terwijde worden gelegd en dat tegen de wil van de bevolking steeds meer bevoegdheden naar de EU worden geschoven. Zelfs wordt al geprobeerd de souvereinte staten als verleden tijd te beschouwen en legde Merkel zeer demonstratief een Duitse vlag aan de kant. Volledig terecht dat burgers volledig door de rode gaan !!!! Dat gaat heel erg ver en dat is nooit openlijk door de architecten van de EU verteld. En ook hier: geen enkele inspraak van de burgers.

  Alles bij elkaar leggend kan de rechter als hij eerlijk is niet anders zeggen dan dat de burger voorgelogen zijn en dat zij terecht zeer boos zijn om de regering tegen alle democratiseh principes in handelt.

  • Sorry Rechters

   Rechters zijn de Trekpoppen van de politiek
   ..
   Ben ervaringsdeskundige
   .
   alleen een revolutie met vele slachtoffers is de oplossing

 5. ze laten alles toe , moordenaars uit t middenoosten vluchten hierheen worden toe gelaten imaams die oproepen tot geweld daar wordt FOEI tegen gezegd en de boeren worden keihard aan gepakt en dit is de omgedraaide wereld in dit land . die idioten die het land besturen kiezen al jaren de verkeerde standpunten , en doen al jaren alles wat de rijken van ze vragen, het zijn regelrechte criminelen en die Rutte is de hoofd man van deze maffia bende

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

WHO wil nu toch ook maar onderzoek naar besmetting coronavirus via lucht

War on Cash is daverend succes, we betalen amper meer met cash