in

Misleiding en afleiding in de “Shithole” media-berichtgeving

Donald Trump 5

Op de voorpagina van Nu.nl staat vandaag twee keer vermeld de Shithole-opmerking die nu in het nieuws is. De reguliere media maakt zich daarmee echter volledig belachelijk als je ziet wat de ‘bron’ van het gerucht daadwerkelijk is. Zie de video.

mediaNa de ‘breek’ meer over de misleiding van de media én een reden voor deze misleiding. En dat maakt het niet alleen belachelijk maar medeplichtig.

Afleiding in de media

Het woord Shithole komt niet van Trump zelf, niet van mensen die betrokken waren in het overleg waar hij dat al dan niet heeft gezegd, maar van mensen die gebriefd zijn over het overleg. En mensen die dan ook nog naamloos blijven. En daar wordt vervolgens een heel circus voor opgetuigd door de reguliere kwaliteitsmedia. Niet alleen in de VS, maar zelfs door de media in NL! Kwaliteitsmedia, dus, maar dan volledig anders. Shithole-media.

media2

Aldus “these people … familiar with the meeting”, een kwaliteitsbron voor kwaliteitsmedia.

Dus let niet op al die raket waarschuwingen (Japan én Hawaii), let niet op de pedofilielet niet op de arrestatieslet niet op de opgelegde identiteitspolitieklet niet op het ‘Fake Nieuws’ censuur offensief door de EU, let niet op de introductie van EU-belastingenlet niet op de 15 miljard extra voor de EUlet niet op het feit dat u later met pensioen gaat omdat de EU graag immigranten wil importeren die zich misdragenlet niet op de no-go zones in NLlet niet op de omvolking.

Let ook niet op die donatieslet niet op Ruttelet niet op alle belastingdealtjeslet niet op WODC/Justitielet niet op Oekraïnelet niet op al die wapenleveringenlet niet op het Europese legerlet niet op de introductie van het NAVO-volksliedlet niet op het verlies van uw privacylet niet op de NSA-ingangen in al uw computerslet niet op het wegnemen vaninspraaklet niet op de EU-machtszuchtlet niet op de introductie van het EU-ministerie van waarheid.

Het citaatje waar de hele media weer over los gaat, gaat over Haïti. Precies terwijl nu ook in het nieuws is dat de Clinton Foundation geld bestemd voor Haïti (na de aardbeving) gebruikte voor de bruiloft van dochter Chelsea Clinton…! Wat een toeval toch.

Nee, let op het gerucht dat iemand zei, dat iemand gehoord had, dat iemand wellicht iets had gezegd. En wees daar vervolgens graag boos en verontwaardigd over. Dáár mag u het over hebben.

De misleiding en afleiding is zo duidelijk dat het (haast) grappig wordt. De grote reguliere media zijn ondertussen het vertrouwen volledig kwijt geraakt.

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3648844014 b40af5e5d3 spaarvarken1

Recordjaar 2017: Bijna 50 procent meer leningen

cyber security 2296269 1280

Bedrijf dat in WOII propaganda maakte voor naziregime gaat fake news bestrijden in Europa