in

Moeder baby die in kamer met ‘Zwarte Piet’ lag: Hou hiermee op

ZwartePiet1

De vrouw, Yamina, zegt dat ze erg geschrokken is van de reacties op sociale media en in het nieuws op het naambordje. “Ik ben de moeder van Damin die in het Jeroen Bosch Ziekenhuis ligt”, schrijft ze. “Ik vind dat dit allemaal veel te ver gaat, want het was gewoon een misverstand van het ziekenhuis.”

Oom bracht kwestie naar buiten

De kwestie kwam gisteren naar buiten toen de broer van Yamina, Hamza, een boze tekstop Facebook plaatste (die tekst heeft hij inmiddels verwijderd). Hij was niet te spreken over het ziekenhuis, dat zijn zieke neefje van 10 dagen oud op een kamer had gelegd met ‘Zwarte Piet’ op het naambordje.

Het ziekenhuis liet weten dat het een vervelende samenloop van omstandigheden betrof. De naam op het naambordje had zeker niets te maken met de huidskleur van het kindje: de digitale naambordjes werkten niet goed en het ziekenhuis wilde ze testen op twee lege kamers. Op de ene kamer werd ‘Zwarte Piet’ op het naambordje gezet, op de andere ‘Sinterklaas’.

Lees verder via Stop de bankiers.

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
10741412754 7dc4e42798 abnamro1

Uw data te grabbel bij de Amerikanen: ABN Amro tekent miljardendeal met IBM

14057272279 3df7bd03e7 minister blok1

En zo is de burger weer de sjaak: Minister Blok miskent knelpunten financiering huurdersorganisaties