in ,

Morgen extra crisisberaad kabinet, dat worden dichte winkels…

yellow and black happy birthday greeting card

Het kabinet komt maandag opnieuw bijeen om te praten over corona. In de ochtend komt er een crisisoverleg met de meest betrokken ministers en later op de dag volgt een voltallige ministerraad.

Volgens Hubert Bruls, de voorzitter van het Veiligheidsberaad van burgermeesters, ontkomt Nederland er niet aan om ook aanvullende maatregelen in te voeren. “Het contrast wordt anders te groot”, zegt hij.

Bruls wijst op het risico dat wanneer winkels en kappers in Nederland open zullen blijven, Duitsers over de grens alsnog hun kerstinkopen zullen komen doen.

Het aantal nieuwe coronabesmettingen in Nederland blijft de afgelopen dagen stijgen. Het RIVM meldde vandaag 9924 nieuwe coronabesmettingen.

Dat zijn er 760 meer dan de dag ervoor werden gemeld. En het is het hoogste aantal gemelde besmettingen sinds 1 november.

Lees verder bij de bron: NOS en WNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
covid 19 docu the system

Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’

53e2d14a4f55ab14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714f712972d19f4f 640 christmas corona

Kabinet denkt aan avondklok met oud en nieuw, scholen langer dicht en winkelsluiting