in ,

NAVO gaat de ruimte in om ‘oorlog op aarde niet te verliezen’

Je zou het door alle irritaties en geruzie haast vergeten, maar op de -top in Londen zijn wel degelijk beslissingen genomen. De grootste: de NAVO krijgt een nieuwe tak.

Vanaf nu geldt ook in de ruimte dat een aanval op één van de bondgenoten, een aanval op alle bondgenoten is.

“Dat zagen we al wel een tijdje aankomen,” zegt René de Jongh, van technologiebedrijf Thales.

“De ruimte wordt militair steeds belangrijker.”

De Jonghs bedrijf ontwikkelt in Hengelo radarsystemen en kan daarmee honderden kilometers de ruimte inkijken.

Met dit soort apparatuur kan bijvoorbeeld worden gekeken of er ruimte-afval op satellieten af komt, maar er zijn ook militaire doelen.

“Je wil weten welke satellieten boven je vliegen en van wie die satellieten zijn.”

Lees verder bij de bron: NOS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De vijand loopt hier al vrij rond ...
1 jaar geleden

Hoe komt NAVO aan dit “briljante” plan? Welnu: de eigenaren achter de wapenindustrie zoeken grote opdrachten nu oorlogen op aarde wat opdrogen. Dus zoeken ze nieuwe grote opdrachten ….. dus benader je NAVO. En NAVO, dat niet anders is dan een verlengstuk is van corporaties en banken en geheime organisaties als Illuminatie en Zionisten, komt dan met een Agenda XXXX dat de aarde beschermd moet worden tegen boze aliens van buiten. Ja..ja ……

Burgers die wakker zijn weten dat de grootste terroristen op aarde rondlopen. Meestal in een duur pak, meestal in hoge functies dank zijn een crimineel netwerk en met een flinke bankrekening in een belastingparadijs. De grootste schurken lopen hier al jaren vrij rond. Je kunt ze alleen niet zien omdat ze er net zo uit zien als wij. Je moet er alleen “wat licht op schijnen”. Wie de ontwikkelingen in de VS volgt weten wat ik bedoel en wie ik bedoel. Maar vergis je niet: in de EU is de zaak niet minder dan in de VS. Maar in de EU moet de grote schoonmaak nog beginnen …

Je kunt al raden wie dit allemaal mag betalen? Juist ja …. de burgers. Diezelfde burgers die op werkelijk alle manieren op deze aarde al eeuwen zijn voorgelogen (scholen, wetenschap), uitgeperst (door overheden en grote corporaties), dom gehouden (de RK kerk), vermoord in oorlogen (opgezet door banken) en vergiftigd door de gezondheidsindustrie (chemotherapie is dodelijk) en voedingsmiddelenindustrie.

NAVO, NATO, EU, IMF, Wereldbank, ECB, BIS, Bilderberg …. De wereld zit vol van organisaties die niet meer zijn criminele organisaties die op slinkse manieren van bovenaf de organisaties op aarde sturen met als doel de aarde kaal te vreten als parasieten. Vandaar de massa immigratie, de gender gekte, de klimaatgekte, de windmolens en zonnepanelen gekte, de vaccinatie gekte, de zwarte pieten gekte, 5G en de lijst is werkelijk eindeloos. De reguliere media zijn in bezit van de elite en zorgen voor 100 % bagger op Uw TV scherm met niet anders dan dom vermaak en eindeloze reclame om maar vooral meer te kopen.

Hebt U het plaatje? Wordt wakker, zoek op internet en praat er over met vrienden en bekenden.

Wachten op kettingreactie: Duitse banken berekenen negatieve rente al vanaf 1 euro aan gewone klanten

EU heeft plannen om het brandstofverbruik van elke automobilist monitoren