in , ,

Nederland anno 2019: Inbreek-migrant sneller op vrije voeten dan dat ravage opgeruimd kon worden

Welkom in . Het land waar een inbreker kennelijk sneller weer op vrije voeten is dan dat de door hem aangerichte ravage opgeruimd kon worden. In het Brabantse Maarheeze zijn ze flínk boos!

Het is haast te stompzinnig voor woorden. De eigenaar van een broodjeszaak denkt een normaal dagje mee te gaan maken, komt er een asielzoeker inbreken via het raam. De asielzoeker haalt de hele boel overhoop.

Opzoek naar eten, drinken en geld. Alles compleet naar de filistijnen. De eigenaar trof dan ook een totale ravage aan.

Een oplettende visser waarschuwde de . De 35-jarige asielzoeker vroeg hem namelijk om een lift naar het azc in Budel. De visser, die eerder glasgerinkel had gehoord, vond zijn tas er ‘te zwaar’ uitzien, en lichtte daarom de politie in.

De politie komt opdraven en weten de asielzoeker op te pakken. Niet echt een kunst want de man stond stomdronken langs de weg om een lift te vragen.

De eigenaresse van de broodjeszaak, inmiddels een beetje bijgekomen van de schrik en begonnen met opruimen, ging even langs de visser. Daar zagen ze allebei ineens de asielzoeker voorbijlopen!

“Het onderzoek is afgesloten. Er is sporenonderzoek gedaan en de man is verhoord”, laat een woordvoerder van de politie weten.

En nu is iedereen natuurlijk compleet verontwaardigd en zitten ze allemaal opgezadeld met een gevoel van onveiligheid. Want ja, als je zo snel vrij bent is het een kwestie van tijd voor er wéér zoiets gebeurd.

De asielzoeker lijkt zich namelijk niets van de aan te trekken. Maar de politie gaat er gewoon vanuit dat deze man zich te zijner tijd wel gewoon netjes gaat melden bij de . Wat een totale grap.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Overheid Volkomen Ziek
1 jaar geleden

Schrijf de regering aan …. Hoe meer klachten hoe beter. Het moment is niet zo ver meer dat de burgers verhaal gaan halen bij de overheid … Het wordt met de dag gekker.

Video: Politici geconfronteerd met risico’s 5G

Hoe zit dit vandaag de dag? Operation Popeye – Het geheime weermanipulatie programma tijdens de Vietnam oorlog