in , ,

Nederland anno 2019: Inbreek-migrant sneller op vrije voeten dan dat ravage opgeruimd kon worden

ea32b90d2df11c3e81584d04ee44408be272e1d418b7184296f0 640 politie

Welkom in . Het land waar een inbreker kennelijk sneller weer op vrije voeten is dan dat de door hem aangerichte ravage opgeruimd kon worden. In het Brabantse Maarheeze zijn ze flínk boos!

Het is haast te stompzinnig voor woorden. De eigenaar van een broodjeszaak denkt een normaal dagje mee te gaan maken, komt er een asielzoeker inbreken via het raam. De asielzoeker haalt de hele boel overhoop.

Opzoek naar eten, drinken en . Alles compleet naar de filistijnen. De eigenaar trof dan ook een totale ravage aan.

Een oplettende visser waarschuwde de . De 35-jarige asielzoeker vroeg hem namelijk om een lift naar het azc in Budel. De visser, die eerder glasgerinkel had gehoord, vond zijn tas er ‘te zwaar' uitzien, en lichtte daarom de politie in.

De politie komt opdraven en weten de asielzoeker op te pakken. Niet echt een kunst want de man stond stomdronken langs de weg om een lift te vragen.

De eigenaresse van de broodjeszaak, inmiddels een beetje bijgekomen van de schrik en begonnen met opruimen, ging even langs de visser. Daar zagen ze allebei ineens de asielzoeker voorbijlopen!

“Het onderzoek is afgesloten. Er is sporenonderzoek gedaan en de man is verhoord”, laat een woordvoerder van de politie weten.

En nu is iedereen natuurlijk compleet verontwaardigd en zitten ze allemaal opgezadeld met een gevoel van onveiligheid. Want ja, als je zo snel vrij bent is het een kwestie van tijd voor er wéér zoiets gebeurd.

De asielzoeker lijkt zich namelijk niets van de aan te trekken. Maar de politie gaat er gewoon vanuit dat deze man zich te zijner tijd wel gewoon netjes gaat melden bij de . Wat een totale grap.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5G city 700

Video: Politici geconfronteerd met risico’s 5G

7518312384 d543fdea97 chemtrails e1468408624213

Hoe zit dit vandaag de dag? Operation Popeye – Het geheime weermanipulatie programma tijdens de Vietnam oorlog