in

Nederland blijft hamsteren, daarom stellen supermarkten limiet in

e834b70a2cf7063ecd0b470de7444e90fe76e6dd1ab8164897f6c6 640 supermarkt

Aardappelen? Die zijn er niet meer bij de Albert Heijn op de Stadionweg in , behalve dan voorgeschilde krieltjes in plastic verpakking.

En wie pasta wil kopen, mag blij zijn dat het schap met volkoren penne net is aangevuld, want verder zijn alle schappen leeg.

Consumenten slaan nog altijd ruim in.

“Het gaat om zeep, toiletpapier, handgels, pasta, rijst, blikgroente, soep, aardappels, groente en fruit. Onze distributiecentra liggen vol en we bevoorraden de winkels dagelijks meerdere malen. Ook zet Albert Heijn meer mensen in. “

Zeep en paracetamol op rantsoen

Online is er bij Albert Heijn nu een maximering van het aantal producten, maar in de winkels niet. Van den Brandhof: “We kunnen bij online bestellingen wat makkelijker maximeren dan in de winkels. Het gaat om een maximering van twee of drie per product. Dat verschilt van dag tot dag.”

Ook Jumbo ziet nog altijd een grote vraag. Om ervoor te zorgen dat alle klanten hun benodigde boodschappen kunnen doen, geldt er voor enkele producten een limiet per klant.

“Denk aan zeep en paracetamol”, laat woordvoerder Claire Trügg van Jumbo weten. “Dit is een tijdelijke maatregel.” Klanten hoeven zich volgens Trügg geen zorgen te maken: …

Lees verder bij de bron: Trouw

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bananenrepubliek2

Nergens anders in de (beschaafde) wereld: Betalen om belasting te betalen met eHerkenning…

smartphone 1569070958

Het gaat los! Ook Oostenrijk gaat locatiedata van burgers inzetten tegen coronavirus