in

‘Nederland één van de eerste 15 landen die digitaal gezondheidspaspoort invoert’

De meeste mensen weigeren nog altijd onder ogen te zien wat er gaande is en wat er onherroepelijk gaat komen, en dat is juist een van de belangrijkste redenen waarom het er zo snel en vrijwel zonder tegenstand kan worden doorgedrukt.

Twee Britse bedrijven hebben een digitaal gezondheidspaspoort ontwikkeld, dat al vanaf volgende week aan tenminste 15 landen zal worden geleverd. Eén van deze landen is Nederland.

Deze ‘COVI-pas’ geeft je toegang tot je werk en het openbaar vervoer, en wordt alleen verstrekt als je je op Covid-19 laat testen. Daar kan volgend jaar een andere eis bijkomen: als je het corona gaat halen.

Het gezondheidspaspoort, of de ‘COVI-pas’ is ontwikkeld door VST Enterprises en Circle Pas Enterprises, en wordt in ieder geval aan Italië, Portugal, , , Spanje, Nederland, de VS, , Mexico, Panama, India, de Verenigde Arabische Emiraten geleverd. De eerste exemplaren van in beginsel 50 miljoen paspoorten worden vanaf volgende week verstuurd. Dat aantal kan later eenvoudig worden opgevoerd.

ID, vingerafdruk en gezichtsscan verbonden aan gezondheidstoestand

De COVI-pas werkt met een kleurensysteem van groen, amber en rood om aan te geven of iemand positief of negatief is getest op Covid-19. Ook andere ‘relevante’ gezondheidsinformatie wordt eraan gekoppeld. De gebruiker moet eerst een app installeren waarin naam, adres, leeftijd etc. worden ingevoerd, en moet zijn identiteit dan verifiëren met een vingerafdruk of gezichtsscan.

Daarna wordt een Covid-19 test afgenomen, en worden de resultaten in de COVI-pas gescand. Zo kunnen de autoriteiten meteen je gezondheidstoestand controleren, en kunnen mensen ‘weer veilig terugkeren naar hun werk, en weer veilig reizen.’

Louis-James Davis, CEO van VST Enterprises, zei ‘er vast van overtuigd te zijn dat het digitale gezondheidspaspoort naast de door de overheid goedgekeurde testkits de sleutel is tot het geleidelijk en gecontroleerd opheffen van de lockdown-beperkingen. Het probleem met andere gezondheidspaspoorten is momenteel dat niet alleen de informatievoorziening vrijwillig is, maar dat de gebruikte technologie (meestal een QR- of streepjescode) niet kan worden gebruikt buiten de veilige afstandszone.’

Er wordt ook een speciaal ‘sportgezondheidspaspoort’ ontwikkeld, zodat voetbalwedstrijden en andere sportevenementen weer op gang kunnen komen. (1)

‘Slippery Slope’ naar totalitaire digitale controle

Veel mensen die niet verder willen of durven kijken zullen geen bezwaar zien in ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jan Kramer
11 maanden geleden

Misdadig als dit klopt tenminste.

Jeanne
11 maanden geleden

Wat een
Het moet toch niet gekker worden.
Ze willen beesten van ons maken en bij ziekten naar de slachtbank.

Big Brother is vlak bij ...
11 maanden geleden

Dit past volledig in de visie die de Nieuwe Wereld Orde heeft van mensen. Die ziet de mens niet anders dan een robot met nummer en onderhoudsboekje. Via de mobiele telefoon is de mens overal te volgen. Al zijn daden zijn precies en in detail bekend ….. Vergelijk het maar met de Borg uit Star trek. Bevalt de Robot niet – dan robot aanpassen aan gewenst gedrag. En anders een spuitje.

Uitschakelen van de mobiele telefoon werkt niet …. de telefoon gaat in stilte gewoon door met het doorseinen van gegevens. Het is maar dat U het weet.
Koop en oude Nokia telefoon met losse batterij en leg die smartphone ver weg !!!!!

Muhammed Emekli
10 maanden geleden

Van waar kan ik de pas krijgen en wat is de app naam

Reclame Code Commissie pakt EU en Donald Duck aan voor propaganda

Oud-minister (bekend van de euro) wil terug naar de gulden: ‘europroject totaal mislukt!’