in

Nederland wist dat bestoken van bommenfabriek in Hawija een groot aantal slachtoffers zou maken

Als je jaren verstoken zou zijn geweest van alle media en het internet zou je je ogen en oren niet geloven over wat er gebeurde in de Iraakse stad Hawija, toen een Nederlandse F16 straaljager daar in 2015 een bommenfabriek bestookte….. (het feit dat Nederland meedeed aan en bombardementen uitvoerde tijdens een illegaal begonnen oorlog is al niet te geloven…)


Een op archiefbeeld, de bewuste F-16 zou zijn opgestegen van een Jordaanse luchtmachtbasis.

Door dat bombardement kwamen 70 mensen om het leven, dit naast 100 gewonden en door de verdere ‘bijkomende schade’ zouden 400 gebouwen zijn verwoest.

Uit vrijgegeven documenten van Defensie blijkt nu dat men wel degelijk besefte een missie te beginnen die aan veel burgers het leven kon kosten, zo bleek uit een tweede risicoanalyse.

Hoe men destijds heeft kunnen denken dat de schade beperkt zou blijven tot het aan te vallen gebouw, is al helemaal een raadsel, hoe rete-dom moet je zijn als je weet dat er een bommenfabriek wordt aangevallen.

In dit heeft aartsleugenaar Rutte al gezegd dat hij niets meer van de briefing wist en Hennis-Plasschaert, die nu godbetert speciaal VN gezant is voor , durfde na het bombardement te stellen dat er geen burgerslachtoffers waren te betreuren, een leugen van enorme proporties.

De hoogste tijd dat de verantwoordelijke legerofficieren, waaronder oorlogsmisdadiger Middendorp en de ministers Rutte en Hennis-Plasschaert door het Internationaal Strafhof (ICC) worden vervolgd voor massamoord!!!

Ook de huidige minister van Defensie, leeghoofd Bijleveld, heeft gelogen over deze vreselijke zaak en is daarmee tevens rijp voor strafrechtelijke vervolging…..

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Feest! Elke Nederlander 1 euro: Eenmalige teruggave van 17 miljoen euro uit Brussel

Zorgsysteem wordt misbruikt voor financiering terrorisme