in

Van 2020 naar 1984, nog maar een kleine stap…

Afbeelding scaled e1604775997373

We denken dat je ze ook ziet. De ontwikkelingen, waarbij informatie wordt gecensureerd en specifieke nieuw/informatiebronnen worden belemmerd, bespioneerd en geridiculiseerd.

Dat geldt tegenwoordig ook al voor medici, die zich bijvoorbeeld uitspreken tegen de CORONA-IDIOTIE en simpelweg vragen stellen. Plotseling zijn de president van de VS, deze medici en de alternatieve media het kind van de rekening.

Kennelijk zijn er machten/krachten achter de schermen bezig, WAARHEID de pas af te snijden.

Niet dat deze waarheid door al die partijen wordt gecommuniceerd, maar als het al gaat om het niet eens mogen uiten van je mening, of bespioneerd worden, omdat je een ‘andere mening’ hebt, dan zijn we beland in een democratische wereld, waarin fascisme de kop gaat opsteken.

Fascisme in de zin, dat overheden de macht naar zich toetrekken, op een manier, waarop ZIJ bepalen wat goed is voor het volk. Censureren en mensen de mond snoeren zijn tekenen van regelrecht fascistisch bestuur.

Wij zetten 3 verhalen onder elkaar, waaruit je zélf kunt destilleren, hoe heftige het gesteld is met deze fascistische ontwikkelingen. Het meest bevreemd ons in dit opzicht nog, de zwijgende pluche-zitters, die zich volksvertegenwoordigers noemen, in de Tweede en Eerste Kamer.. Waarom komt dáár bijna geen verzet vandaan, tegen bijvoorbeeld een LEUGENACHTIGE MARK RUTTE..!?

Het eerste verhaal het zogeheten Land Information Manoeuvre Centre (LIMC)

In de voortdurende censuur en het, met fascistische trekjes gepaard gaande, overheidstoezicht, gaat het eerste voorbeeld, over een goed stuk onderzoeksjournalistiek van NRC.

Deze krant schrijft, dat het afgelopen jaar, diverse Nederlandse media en randgroeperingen zijn gevolgd, door  …..

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ESvzshGXsAAcc9N

Agenda 2030, na de grote bomenkap komt er extra bos, bijna vier keer ter grootte van Utrecht

455555181 9bf7f6258c new world order

Het gaat nu snel! Kabinet beraadt zich op vaccinatiebewijs