in , ,

Negenmaandenbeurs laat kersverse ouders het DNA van hun baby’s testen

geralt / Pixabay

Tijdens de komende editie van de Negenmaandenbeurs in de RAI, kunnen ouders het van hun baby laten testen.

Met de test kun je specifiek vijf persoonlijke eigenschappen van de baby achterhalen, waaronder de definitieve oogkleur.

Ook kom je te weten of het kind bittere smaakstoffen proeft en of hij/zij het snelheidsgen heeft, of er een grotere kans is om lactose-intolerantie te ontwikkelen en of het kind later zal opgroeien als ‘denker’ of als ‘doener’.

Namens het bedrijf zullen op de beurs personen aanwezig zijn om de nieuwste DNA-testen voor baby’s te promoten. Ouders kunnen dan online een kit bestellen en thuis het wangslijm van hun baby afnemen. Drie tot vier weken later krijg je een gepersonaliseerde toegestuurd waarin de vijf kenmerken van je baby worden onthuld.

Bij de video krijg je dan ook een oorkonde en een rapport met achtergrondinformatie.

Een woordvoerder van de Negenmaandenbeurs noemt het unieke van deze test dat er nu ook voor baby’s een ‘leuke’ manier is om het DNA te testen. ‘Waar het normaal medisch is, is het hier voor de fun. Nu kun je het bijvoorbeeld aan iemand anders geven, als een leuk kraamcadeau.’

Alles bij de bron; AT5

Lees verder bij de bron: privacynieuws.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rijken nog rijker: Vermogen miljardairs nam vorig jaar met 2,5 miljard dollar per dag toe

Dit is niet meer serieus te nemen: Met 1500 privévliegtuigen naar Davos om over het klimaat te hebben