in , , , ,

Nieuwe dag, nieuwe aanslag, overheid doet geen fluit

e033b70f28fc1c3e81584d04ee44408be273e4dc1cb3144397f3 640 terror

Het leven in de EU anno 2016: elke dag een al dan niet echte ‘terreuraanslag' met al dan niet veel dode Europese autochtonen. Ja, we zijn ogenschijnlijk kanonnenvoer geworden. Herinner bij elk van deze echter het volgende: de overheid doet niets dan het goed praten van terreur.

De overheid doet niet anders vanwege het feit dat de overheid hier geen actie tegen MAG nemen. Vergis je niet, veel terreur blijkt uiteindelijk bij goede analyse van de overheid zelf te komen (denk o.a. aan valse vlag, CIA, gladio) of indirect van de overheid te komen (denk o.a. aan het bewust faciliteren: het doelgericht importeren van migranten, het zo veel mogelijk verspreiden van immigranten over alle gemeenten en de migranten verheerlijking – alles is toegestaan).

Vergis je niet: de overheid is er niet voor jou

De overheid gaat je uiteraard NIET beschermen tegen hun eigen terreur, daarmee zouden ze zichzelf immers in de vingers snijden bij de uitvoer van hun programma, dit zijn immers heel concrete resultaten van hun eigen programma's, het terreur heeft een doel en een functie. Het is vrij veel werk om dit soort ‘aanslagen' steeds weer te organiseren, en als je goed kijkt wordt het steeds slordiger uitgevoerd.

De echte vraag die we moeten stellen is: waar is de overheid eigenlijk op uit? Welk spel speelt de overheid eigenlijk? Bekijk daarvoor welke activiteiten de overheid WEL neemt: Het beschermen van bankiers, het aantrekkelijk maken, beschermen en uitbouwen van immigratie, het ontwrichten van de samenleving, het steeds weer overdragen van soevereiniteit, de staatsgreep door bedrijven faciliteren, de policor weg-met-ons activiteiten, verder uitbreiden van de technocratische EU, het voeren van de continue oorlog, het totalitair controleren van het volk, de leegverkoop, het plegen van terreur. Ja, verdorie, terreur past ook geweldig goed in het totaalplaatje! Vergis je niet, de overheid opereert zeer doeltreffend.

Alleen door de juiste vragen te stellen, bereik je zinnige conclusies over de hedendaagse realiteit en de werkelijke motieven van je overheid. Terreur heeft een functie (hint), bekijk de resultaten: Rutte en co is er niet voor u. Ze zijn slechts een toneelstuk dat speciaal voor u wordt opgevoerd.

Totdat we onze overheid ter verantwoording gaan roepen zullen de aanslagen blijven komen, steeds frequenter en frequenter.

Lees verder via Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ole05

De blauwdruk van alle valse-vlag-aanslagen

15767416665 934bc9b4c8 ECB e1446569965863

Europees financieel systeem loopt op laatste benen