in , , , ,

Nieuwe dag, nieuwe aanslag, overheid doet geen fluit

Het leven in de EU anno 2016: elke dag een al dan niet echte ‘terreuraanslag’ met al dan niet veel dode Europese autochtonen. Ja, we zijn ogenschijnlijk kanonnenvoer geworden. Herinner bij elk van deze aanslagen echter het volgende: de overheid doet niets dan het goed praten van terreur.

De doet niet anders vanwege het feit dat de overheid hier geen actie tegen MAG nemen. Vergis je niet, veel terreur blijkt uiteindelijk bij goede analyse van de overheid zelf te komen (denk o.a. aan valse vlag, CIA, gladio) of indirect van de overheid te komen (denk o.a. aan het bewust faciliteren: het doelgericht importeren van migranten, het zo veel mogelijk verspreiden van immigranten over alle gemeenten en de migranten verheerlijking – alles is toegestaan).

Vergis je niet: de overheid is er niet voor jou

De overheid gaat je uiteraard NIET beschermen tegen hun eigen terreur, daarmee zouden ze zichzelf immers in de vingers snijden bij de uitvoer van hun programma, dit zijn immers heel concrete resultaten van hun eigen programma’s, het terreur heeft een doel en een functie. Het is vrij veel werk om dit soort ‘aanslagen’ steeds weer te organiseren, en als je goed kijkt wordt het steeds slordiger uitgevoerd.

De echte vraag die we moeten stellen is: waar is de overheid eigenlijk op uit? Welk spel speelt de overheid eigenlijk? Bekijk daarvoor welke activiteiten de overheid WEL neemt: Het beschermen van bankiers, het aantrekkelijk maken, beschermen en uitbouwen van immigratie, het ontwrichten van de samenleving, het steeds weer overdragen van soevereiniteit, de staatsgreep door bedrijven faciliteren, de policor weg-met-ons activiteiten, verder uitbreiden van de technocratische EU, het voeren van de continue oorlog, het totalitair controleren van het volk, de leegverkoop, het plegen van terreur. Ja, verdorie, terreur past ook geweldig goed in het totaalplaatje! Vergis je niet, de overheid opereert zeer doeltreffend.

Alleen door de juiste vragen te stellen, bereik je zinnige conclusies over de hedendaagse realiteit en de werkelijke motieven van je overheid. Terreur heeft een functie (hint), bekijk de resultaten: en co is er niet voor u. Ze zijn slechts een toneelstuk dat speciaal voor u wordt opgevoerd.

Totdat we onze overheid ter verantwoording gaan roepen zullen de aanslagen blijven komen, steeds frequenter en frequenter.

Lees verder via Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sj
4 jaren geleden

ook de aanslagen worden gefinancieerd. En vanaf 9/ 11 heeft de Elite alle ellende gefinancierd. Er moet en zal 1 groot Westers Economisch blok moeten komen – tegen de rest van de wereld -met name tegen China en India. De gehele crisis is nep en wordt kuntmatig in beweging gehouden. En zoals Danny Jowenko al stelde bij de docu over de WTC — “Dit is in opdracht – dit komt van hogerhand”, Helaas is deze man verongelukt met zijn geprepareerde auto

Charl
4 jaren geleden

Overheid zoals dit moet, bestaat niet meer sinds 11/9

..
4 jaren geleden

Ook de NL. burger wordt voorbereid op een aanslag. door de Elite. De MSM publiceerd opvallend veel artikelen

ap
4 jaren geleden

vermoedelijk een groot stadion

De blauwdruk van alle valse-vlag-aanslagen

Europees financieel systeem loopt op laatste benen