in , ,

Omdat het kan: Naheffing EU verdubbeld naar 1,1 miljard en blijft oplopen

9370726787 3907499cb8 EU euro1

Nederland krijgt straf van de EU. Was de naheffing van 642 miljoen al heel slecht, het is nu ook nog ineens verdubbeld!

De naheffing voor de EU-contributie bedraagt niet de eerder verwachte 642 miljoen euro, maar is met ruim 1,1 miljard het dubbele. Dat is het gevolg van het afbreken van het begrotingsoverleg tussen de ministers van Financiën en het Europees Parlement.

Het is duidelijk waarom zowel je 13de maand (naheffing!) als je vakantiegeld extra belast wordt, zullen we dan maar denken. Het vliegt eruit richting de EU, nu met extra penalty’s! Was de 642 miljoen al niet te verklaren, laat staan verantwoorden, nu moeten we nog eens 2x zoveel gaan betalen. Het houdt niet op!

En ja, Dijsselbloem gaat de naheffing uiteraard gewoon betalen, was andere dag al in het nieuws. Het is niet dat we nog inspraak hebben, die inspraak hebben we uiteraard al enige tijd geleden weggegeven als onderdeel van de poppenkast rondom de “eurocrisis”.

Kabinet en Kamer slikken miljoenennaheffing uit Brussel. Dat blijkt uit een brief die minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën vanmorgen aan de Tweede Kamer stuurde. Vanmiddag bleek dat ook een meerderheid van de Kamer zich neerlegt bij de extra afdracht.

Tegen dit soort geweld kunnen we natuurlijk niet op, als werkende burger. Ze blijven ons steeds weer recht in onze bestedingsruimte raken, de portemonnee wordt leger en leger. De samenleving krijgt door al deze grappen steeds weer stevig klop. Met terugwerkende kracht worden belastingen nu zelfs meermalig verhoogd. Als een citroen, uitgeperst tot op de laatste druppel. We zijn kansloos in dit geweld, en succes met de belastingen, de rekeningen en de naheffing aanslagen, beste loonslaaf!

Wordt nu toch eens boos, beste mensen!

Lees verder via Lang Leve Europa!.

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9157013201 0cbb8b7882 rabobank1

Liborfraude afkoop banksters: Rabobank-top gaat gehoord worden door de rechter

4591053903 501f640a29 gulden1

Dijsselbloem: ‘Nederland kan terug naar de gulden’