in ,

Omdat het schijnbaar allemaal kan: Oud DSB-directeuren in de zorgverzekeringen

4016032877 b6b0fb86ae DSB bank1

NR7Media, opgericht door de oud DSB directeuren John Heijen, Jeroen Uppelschoten en Jeroen de Geus, neemt belang in zorgverzekerings website Zorgverzekering.net. Met de website willen zij de grootste vergelijkingssite in de zorgverzekeringen worden.

De website behoort tot één van de grootste zorgverzekeringsvergelijkers van Nederland en is opgericht door Rocket Prospects. John Heijen zegt hierover: ‘Zorgverzekeringen worden tegenwoordig bijna alleen nog maar via het internet afgesloten.

Vanwege de ruime keuze aan zorgverzekeraars is het voor de consument lastig om een zorgverzekeraar te vinden die het best aansluit bij zijn of haar behoeften.

Vergelijkingswebsites bieden hier uitkomst. Het is daarom belangrijk dat deze zo eerlijk en uitgebreid mogelijk zijn. Zorgverzekering.net past binnen de strategie van NR7Media om de portefeuille van internetconcepten verder uit te breiden.”

Lees verder via Bank Nieuws

Foto via PjotrP cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6975756211 f3b83b8280 blatter fifa1

FBI onderzoekt corruptie FIFA na ontkennen corruptie door Blatter, ons kent ons

8566289152 d5faf31718 narcolepsie1

Nieuwe media heeft gewaarschuwd: Slaapziekte bij kinderen na inenting Mexicaanse griep