in ,

Ook de Engelse regering fraudeert met coronacijfers

SkyNews verslaggever Rob Powell meldt dat een bron binnen de Engelse regering toegeeft dat mensen volledig onterecht worden geregistreerd als coronadoden.

De Engelse media, in opdracht van de regering, indoctrineert dagelijks het hele land door de cijfers te laten zien van de zogenaamde coronadoden.

Zinloze bangmakerij en zonder enige context. Dát is de mainstream media.

Dit doen wij ook niet met de griep. Dat doen we niet met ongelukken en dat mag in een land van gezond verstand ook niet gebeuren met dit softe virus.

Dit “nieuwe” griepvirus, waaraan vooral ouderen sterven (de gemiddelde leeftijd van coronadoden ligt maar liefst 17 jaar hoger dan griepdoden. Respectievelijk 82 jaar en 65 jaar) met één maar meestal meerdere achterliggende aandoeningen, is iets waar we mee moeten leven. En dat kan prima! We letten zelf wel een beetje op. Daar hebben wij geen regering voor nodig.

Maar de regeringen besloten ieders leven te verwoesten op alle fronten. Psychisch, fysiek en economisch.

En men gaat hier mee door. Maar ze gaan door de mand vallen.

Meer en meer artsen, experts en zelfs enkele mainstream media komen naar buiten met échte waarheden. In de VS hielden zelfs de meest gerenommeerde artsen en experts een persconferentie, welke werd uitgezonden door Breitbart.
Zie dit uitgebreide artikel hierover: https://commonsensetv.nl/facebook-twitter-en-youtube-censureren-persconferentie-capitol-hill-artsen-kondigen-geneesmiddel-covid19-aan/

Het werd de best bekeken OOIT, maar zowel Facebook, Google, Twitter en ook YouTube censureren de video genadeloos. Ze lijken hun eigen graf te graven…..

Lees verder bij de bron: CSTV


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Uw koopkracht gaat straks rechtstreeks naar de zorg (maar geen politicus die het durft te zeggen)

Opdracht van Europese Commissie: Makers Duitse corona-app gaan ervoor zorgen dat corona-apps in EU samenwerken