Ook Neelie Kroes krijgt 660.000 euro kado van de EU

Tja, het kan niet op, ons belastingsgeld. Honderduizenden euro’s, gratis geld voor iedereen!

Geennieuws.com: Ach, ach wat was u  en met name in de Tweede Slaapkamer weer gemaakt opgewonden. Die Herman van Rompuy had het toch maar mooi gefikst , een lekkere afscheidspremie voor jaren, met de vijf hem ter beschikking staande dienstauto’s op vakantie gaan, een hele Airbus voor hem alleen en maatje in het kwaad Manuel Barroso toen zij een aansluitende vlucht uit Canada naar Brussel hadden gemist, kortom feest. Maar niets, maar dan ook niets hoorden wij over onze eigen “Bella Bettina ” , Neeltje kroes dat simpele meisje uit Rotterdam, die met zo’n 660.000 € tegen een verlaagd belastingtarief en een riant pensioen naar huis mag.

Ook tonnen euro’s gratis geld voor VVDer Neelie Kroes dus. Na al het dikke verdienen als eurocommissaris, het gratis vervoer en het eten, de riante opkomst toeslagen, het netto salaris dat hoger was dan het bruto, … krijgt Neelie Kroes nu ook nog eens zo’n 660.000 euro. Alsjeblieft, veel plezier ermee. Gratis en voor niets.

Voor niets? Ik hoor u denken: “Neelie heeft zich vele jaren keihard ingezet!” En inderdaad,Neelie heeft zich keihard ingezet om de EU meer macht te geven, ten koste van u en mij. Uw privacy heeft het onderspit gedolven, netjes de telecom markt geïntegreerd boven de inspraak van lidstaten, EU-kritische journalisten moesten ontslagen kunnen worden door persvrijheid te beëindigen in de EU, de Netneutraliteit werd misbruikt, ze selecteerde rustig en vol humor een Amerikaanse Patriot Act bedrijf voor de ‘veilige’ Coco-Cloud van de Europese Commissie, uw auto en rijgedrag was ook niet veilig voor Kroes, vrije informatie-uitwisseling dat wil ze liever niet, en ja die privacy toch steeds, eigenlijk wil Kroes gewoonInternet beter kunnen censureren, anders dan toch een verplichte identificatie (eID) voor alle Europese internet gebruikers. Er was gewoon te veel kritiek op de EU? Oplossing: Neelie startte een voorlichting/leugen-offensief a 2 miljoen pond

U bleek zelfs de schuldige aan de bankencrisis, volgens Neelie was het gewoon uw eigen schuld, en daarom moet moet u dus ook aangepakt worden ten faveure de EU Superstaat… Want ja, deze VVD Eurofiel (pleonasme of tautologie?) doet alles wat (niet) kan en (niet) mag om de EU zo snel mogelijk op te tuigen en zo snel mogelijk zo veel mogelijk macht te geven. Ten koste van onze inspraak en privacy, uiteraard.

Lees verder via Lang Leve Europa!.

 

Foto via okfn

 •  
 • 134
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. hoeveel malen moeten we het nog zeggen geen cent meer naar de criminelen in den haag en brussel!!!!

 2. Mo schreef:

  .
  Ze heeft ook wat tegoed van “Tank Cleaning”

Geef jouw mening

Close
%d bloggers liken dit: