Over

Hey, ik ben John.

Op dit moment plaats ik stukken waar ik mij in kan vinden door van andere website’s en/of blogs dit omdat ik jullie/terugkerende bezoekers niet teleur wil stellen en daarbij hopelijk wat meer aandacht naar de kleine stukjes typers te genereren.

Waarom? Doordat ik een tijdje geleden geestelijk ingestort ben(opgelicht door vader, lang verhaal) slik ik medicijnen om er weer bovenop te komen, nadeel hiervan is dat ik zelf niet meer in staat ben om weer eigen stukjes te gaan typen. Het zal in de toekomst wel weer terugkomen ga ik vanuit. (Onder Columns staat denk ik nog wel 1 en ander)

Mensen die Google Ads toch altijd…. Webhosting is goedkoop tegenwoordig roept men al snel, nou dat hebben we geweten zeg in het verleden. 4 webhosters gehad die tot de goedkope behoren wat tot resultaat bij allemaal was dat de website heeel vaak uit de lucht was. Momenteel draait het bij de huidige al een tijdje zeer stabiel maar goed daar betaal je dus wel weer wat meer voor, goedkoop was telkens duurkoop..

Daarbij komt dat ik op dit moment fulltime vrijwilligerswerk(middag, avond doordeweeks en ochtend, middag in het weekend) met daarbij de gebruikelijke GGZ sessies en therapie doe en daarmee onder een minima salaris zit(minus inhoudingen wegens opgelicht door vader) met een gezin die bestaat uit 5 personen, vader & moeder + 2 tienerdochters en een (puberende) zoon zodoende de kosten voor de hosting “zwaar op de maag” liggen.

Indien u toch ondanks mijn nauwkeurigheid materiaal/beeldmateriaal/teksten/vermeldingen aantreffen dat valt onder auteursrechtelijke, strafrechtelijke, etc. bescherming dan kunt u mij een mail sturen via info@jdreport.com of via twitter @jdreport .

Close