in , , ,

Overheden zijn het eens: Invoeren internetcensuur moet!

4520860991 c9450dccdb patriot act e14210913008491

Het was natuurlijk een kwestie van tijd, een goede crisis moet je immers niet verloren laten gaan. Hier komt dus de oproep voor internetcensuur!

Europese overheden, waaronder Nederland, zijn bezorgd over gebruik van internet door extremisten. Providers moeten haatdragend en terroristisch materiaal snel verwijderen, aldus de overheden in een verklaring naar aanleiding van de aanslagen in Parijs

In de verklaring, die is ondertekend door een groot aantal Europese overheden, evenals Canada en de Verenigde Staten, zeggen de overheden dat internet niet zou mogen worden ‘misbruikt’ voor haatdragend en gewelddadig materiaal. Internet moet weliswaar een ‘forum voor de vrije meningsuiting’ zijn, maar dan wel in lijn met de wet, zo luidt de verklaring.

De overheden zeggen dat ‘internetproviders’ ervoor moeten zorgen dat haatdragend en terroristisch materiaal worden verwijderd. Lees meer hier.

Internetcensuur, het mandaat is nu feit, de Nederlandse handtekening staat er uiteraard al direct onder. Daar is tegenwoordig immers geen discussie meer voor benodigd. Tja… Als Charlie Hebdo geen false flag was (zelfs de BBC vraagt het zich af, en welke crimineel laat zijn ID kaart liggen als bewijsUhmkuchkuch?) is er nu in ieder geval wel gescoord door politici als ware het een false flag. Er is weer een grote stap genomen naar een nog totalitairdere overheid.

De vrijheid van meningsuiting anno 2015: Vrijheid van meningsuiting is goed, zo lang het maar in overeenstemming is met de visies van de gezamenlijke overheden. Tja, de logica. Dat betekent weinig goeds voor sites als deze, en het gehele alternatieve nieuwscircuit.

De handtekeningen van diverse Europese overheden, de Canadese en uiteraard de Amerikaanse overheid staan op papier. Big Brother Opstelten was er uiteraard als de kippen bij. Hij zet er zelfs ook nog druk op, om zo snel mogelijk in Europa ook Patriot Act achtige wetgevingen te introduceren. Als een volleerd dictator, steeds weer. Er zijn nogal wat gelijkenissen tussen 9/11 en de gebeurtenissen in Parijs! Het mandaat voor internetcensuur is in ieder geval verkregen, nu alleen nog de implementatie.

Maar u moet ook weer meer van uw toch al weinig resterende privacy inleveren:

Lees verder via Lang Leve Europa!.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3673257072 67183c4616 overheid computer1

Overheden willen alle dienstverlening in 2017 digitaal doen, de burger wil dat niet

6309941378 b0a365ce28 bank euro1

Weet U nog, alles komt terug met rente: Kwijtschelden schulden Griekenland enige oplossing