Discord server: https://discord.gg/QHHVvr2

Overheden zijn het eens: Invoeren internetcensuur moet!

Het was natuurlijk een kwestie van tijd, een goede crisis moet je immers niet verloren laten gaan. Hier komt dus de oproep voor internetcensuur!

Europese overheden, waaronder Nederland, zijn bezorgd over gebruik van internet door extremisten. Providers moeten haatdragend en terroristisch materiaal snel verwijderen, aldus de overheden in een verklaring naar aanleiding van de aanslagen in Parijs

In de verklaring, die is ondertekend door een groot aantal Europese overheden, evenals Canada en de Verenigde Staten, zeggen de overheden dat internet niet zou mogen worden ‘misbruikt’ voor haatdragend en gewelddadig materiaal. Internet moet weliswaar een ‘forum voor de vrije meningsuiting’ zijn, maar dan wel in lijn met de wet, zo luidt de verklaring.

De overheden zeggen dat ‘internetproviders’ ervoor moeten zorgen dat haatdragend en terroristisch materiaal worden verwijderd. Lees meer hier.

Internetcensuur, het mandaat is nu feit, de Nederlandse handtekening staat er uiteraard al direct onder. Daar is tegenwoordig immers geen discussie meer voor benodigd. Tja… Als Charlie Hebdo geen false flag was (zelfs de BBC vraagt het zich af, en welke crimineel laat zijn ID kaart liggen als bewijsUhmkuchkuch?) is er nu in ieder geval wel gescoord door politici als ware het een false flag. Er is weer een grote stap genomen naar een nog totalitairdere overheid.

De vrijheid van meningsuiting anno 2015: Vrijheid van meningsuiting is goed, zo lang het maar in overeenstemming is met de visies van de gezamenlijke overheden. Tja, de logica. Dat betekent weinig goeds voor sites als deze, en het gehele alternatieve nieuwscircuit.

De handtekeningen van diverse Europese overheden, de Canadese en uiteraard de Amerikaanse overheid staan op papier. Big Brother Opstelten was er uiteraard als de kippen bij. Hij zet er zelfs ook nog druk op, om zo snel mogelijk in Europa ook Patriot Act achtige wetgevingen te introduceren. Als een volleerd dictator, steeds weer. Er zijn nogal wat gelijkenissen tussen 9/11 en de gebeurtenissen in Parijs! Het mandaat voor internetcensuur is in ieder geval verkregen, nu alleen nog de implementatie.

Maar u moet ook weer meer van uw toch al weinig resterende privacy inleveren:

Lees verder via Lang Leve Europa!.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. machiavelli schreef:

  De bedoeling is de burger plat te krijgen – als vedacht te beschouwen.
  .
  De burger wordt dan politiek geknevelt
  .
  Dan kan de politiek met on-democratisch beleid verder

 2. .Mo schreef:

  Nederland wordt in Oost Europa niet meer gelooft

 3. machiavelli schreef:

  De culcuur historicus Johan Huizinga schreef in de vorige eeuw “-we leven in een bezeten wererld-“.

  Aan de Vooravong van WOII. Hij kreeg gelijk
  .
  Het fascisme greep ook toen snel om zich heen,
  En die burger staat ook nu weer stil van angst.
  .
  Evenals toen zijn diezelfde krachten weer bezig

Geef jouw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
%d bloggers liken dit: