in ,

PCR-bedrog: na Cola is nu ook ijsthee en appelmoes positief getest voor Corona

“Mijnheer de Voorzitter, misschien hebben we nu een probleem, we hebben een positief Corona-geval in het parlement”, waarschuwde de secretaris-generaal van de FPÖ, Michael Schnedlitz, gisteren in het Oostenrijkse parlement.

Voor lopende 's, onder ieders ogen en luide protesten, demonstreerde hij de betrouwbaarheid van massaproeven ad absurdum – met behulp van een Coronatest met Coca-Cola, die prompt positief reageerde.

In een vurige toespraak heeft de FPÖ-parlementariër Michael Schnedlitz het beleid van de Oostenrijks regering van zinloze geldverspilling aan dubieuze Corona-sneltesten op de korrel genomen.

Daarbij gaf hij een live demonstratie waarbij de snelle antigeentest, die door de wordt gebruikt voor massaproeven, binnen minuten “Corona positief” laat zien wanneer deze met Cola wordt besprenkeld.

Hier is Michael Schnelitz' legendarische opruiende redevoering met de Cola-Corona test:

Hier wordt aangetoond dat de sneltest “MEDsan” positief reageert op appelmoes.

Hier test een Pool een sneltest met ijsthee. Deze heeft waarschijnlijk ook onder de leden, althans dat is wat het testresultaat   ….

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
white Flouffy pouch on box

Nieuwe richtlijn: ‘Vliegtuigpersoneel moet luiers dragen om coronabesmettingen te voorkomen’

‘EU heeft niets geleerd van 2015: nieuwe migratiecrisis komt op gang’