in , ,

PEGIDA doet aangifte tegen burgemeester van Eindhoven

demonstratie 1560852785
FuN_Lucky / Pixabay

Je mag vinden wat je vindt van Pegida of Edwin maar dit hele circus geeft wel aan dat er iets grondig mis is met “iedereen gelijk” in Nederland en dan niet ten goede.

De herhaaldelijke laster vanuit het gemeentebestuur van Eindhoven richting de patriottische beweging PEGIDA heeft voor de organisatie nu een grens bereikt. Men doet aangifte van smaad tegen de burgemeester van Eindhoven John Jorritsma, directe aanleiding hiervoor was het televisieprogramma PAUW, waarin hij de mensen van de organisatie als ‘stelletje neonazi’s’ omschreef.

Jorritsma wrong zich afgelopen weken in allerlei bochten om maar niet het demonstratierecht in zijn stad te handhaven en schoof hierbij met regelmaat PEGIDA van alles in de schoenen.

Gisteren heeft de Stichting Vrienden van Pegida uit naam van meerdere personen, aangifte gedaan tegen burgemeester John Jorritsma, vanwege de volgens hen leugenachtige kwalificatie van de activisten.

De aangifte komt bij een wekenlang getouwtrek tussen activisten en het gemeentebestuur van Eindhoven. De activisten willen protesteren in de buurt van een moskee en worden daar geconfronteerd met gewelddadige Turkse buurtbewoners.

De Eindhovense burgemeester lijkt zijn oren vooral te laten hangen naar de Turkse geweldplegers.

https://twitter.com/WAGENSVELD1568/status/1140337919619674114

Lees verder bij de bron: ReactNieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
geld 1556190122

Gratis geld Draghi: mogelijk meer stimulering ECB nodig, kraan moet weer open

amsterdam 1560852990

Halsema houdt zich aan belofte en sluit aso-azc na honderden incidenten